Havuz medyasý faizlerden þikayetçiymiþ,herþey normale gidiyormuþ neden faiz düþmüyormuþ,onlar emretmiþ neden düþmesin,ama gerçekten öylemi ?çünkü ortalýk yangýn yeri dolar normal yerinde deðil,fiatlar uçmuþ fiatlarýn uçuþu enflasyona yansýyacak,bu hainler düþürtme peþinde ,öyleya gerçekçi enflasyon onlarýda vurmuþki suçu faizde buluyorlar,zaten mevduat faizleri normal enflasyonun çok altýnda,tavsiyem ingilizi postalasýnlar nebatiyi geri getirsinler nede olsa gözleri ýþýl, ýþýl,bi KKM çýkarttý içinden zor çýktýlar,bi ek KKM daha dayasýn,sonrasýmý !!!![]()
VÝOP eksi açýlýþta - 0.40![]()
SPK Baþkaný Gönül: Açýða satýþ yasaðý 2025'te kalmayabilir - NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bahçeli : Ýmralý ile Dem parti arasýnda temas gecikmemeli
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-JP Morgan, altýn fiyatlarýnýn gelecek yýl 3.000 dolar/ons seviyesine yükseleceðini öngörüyor
-JP Morgan, gümüþ fiyatlarýnýn 2025 yýl sonuna kadar 38 dolar/ons seviyesine ulaþmasýný bekliyor
-JP Morgan, bakýr fiyatlarýnýn 2025'in dördüncü çeyreðinde yeniden 10.400 USD/ton seviyesine yükseleceðini tahmin ediyor
Yer Ýmleri