-
TRT Spora 4 ödül verilmiş,buna körler,sağırlar birbirini ağırlar denir
-
İktidar it ürür kervan yürür diyor inadına,yani halkını görmeyen iktidar kendi derdine düşmüş halka ayar çekmeklen vermeklen meşgul devamlı.
-

Originally Posted by
refaba
TRT Spora 4 ödül verilmiş,buna körler,sağırlar birbirini ağırlar denir

Yıllar oldu bu kanalı 1 dakika bile olsun izlemedim. Hatta geçen farkettim. Evde ne ben ne hanım TRT 1 kanalını bile hiç ama hiç izlemiyoruz. Hatta hiçbir TRT kanalını izlemiyormuşuz. Muhtemelen TRT 1 i de favori kanalların arasından çıkaracağız.
-

Originally Posted by
refaba
Uzunu ve tak partiyi eleştirmekte suç unsuru sayılacakmış,zaten sayılıyordu,mahrukyan olayı,gençlerin israilin ,filistin politikasından biliyoruz,yani cadı avcılığına devam,sadece onay için meclise gelecekmi onu bekliyoruz.
50 milyon kişi tıkılacak bir yere yada sürülecek yada esed gibi silindirleyeceklermi?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-

Originally Posted by
kelebekx
Yıllar oldu bu kanalı 1 dakika bile olsun izlemedim. Hatta geçen farkettim. Evde ne ben ne hanım TRT 1 kanalını bile hiç ama hiç izlemiyoruz. Hatta hiçbir TRT kanalını izlemiyormuşuz. Muhtemelen TRT 1 i de favori kanalların arasından çıkaracağız.
abd kanallına muhtaç edenle utansın yalanlarıyla ben 20 yıldır izlemiyorum tv 4 kanal dışında
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
TÜRK-İŞ/Atalay: Asgari ücret önerisi 29 bin 583 TL
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
TÜRK-İŞ/Atalay: Asgari ücret önerisi 29 bin 583 TL
Fena değilmiş,ama ondan en aşağıya 5000 tl olur
benim tahminim 22100-23100
-

Originally Posted by
refaba
Fena değilmiş,ama ondan en aşağıya 5000 tl olur

benim tahminim 22100-23100