kýlýçtaroðlunu hayatta affetmem
hala hiziplik yapýyor akp ye çalýþýyor.
CHP oylarýyla seçtirdikleri davutoðlu dahil akp ye çalýþacaklar.
Kýzgýným
çok çakma Chp li var ya akp ya hdp ye çalýþýyor.
kýlýçtaroðlunu hayatta affetmem
hala hiziplik yapýyor akp ye çalýþýyor.
CHP oylarýyla seçtirdikleri davutoðlu dahil akp ye çalýþacaklar.
Kýzgýným
çok çakma Chp li var ya akp ya hdp ye çalýþýyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Biz daha asgari ücreti tartýþalým: 'Kýskanç' Almanya'da yýllýk gelir 50 bin Euro'yu aþtý,
https://www.sozcu.com.tr/biz-daha-as...u-asti-p118029
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ýki türlü rte var,konuþma zamaný,konuþma sonrasý,konuþma sonrasýndaki deðiþiklik yürüyüþ tarzý hal ve hareketleri dikkat çekici,diðer bir husus çevresi,milletvekilleri bakanlarý dahi bütün konuþma ve yazýþmalarýnda hep rte talimatýylan denilmesi,yani ileride bize bir mok olmasýn diye bütün suçu ona atma peþindeler,yani bütün etli sütlü vs iþlerini bile onun talimatýylan deniliyor olmasý,sanýrým dponk, depomin benzeri ilaç takviyesi aldýðý belli konuþma zamaný,bunlarýn çoðu fahrettin altunayý iþaret ediyor,her zaman derim çok tehlikeli adam ve sinsi !!!
Zat devamlý sivil anayasadan bahsediyor,bunun anlamý diktatörlük yasasýdýr,osmanlý zamanýnda vardý,tabiki gerçekçi deðildi,þeriat yasasýydý kadýlý vs,demokrasinin olmadýðý yerlerde kullanýlýr,neymiþ efendim 82 darbe yasasýymýþ þimdiki,inadýna bunu kaþýyorlar,adam kendi kellesini kurtarma peþinde alani,o evetçi oycular yokmu esas onlarýn baþý ezilecek,verdiler adama yetkiyi oda yargýyý istediði gibi yönlendiriyor,zaten kellemizi nasýl kurtarýrýz telaþýndalar,guya bunu referanduma taþýyacaklar çoðunluk bulurlarsa,yeniden açýlým apo ile görüþmeler vs sýrf bunun için,adamlar ülkeyi düþünmüyorki,eþbobcu olursa olacaðý budur,çekirge herzaman sýçramaz,en sonunda bacaðý kýrýlýr.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Güneþ vergisi gelecekti ne oldu?
Acaba unuttular mý? neyse hatýrlatmýþ olayým!
Ben Adana'da yaþýyorum, güneþten çokça faydalanýyorum, bence de güneþ vergisi ödemeliyiz!
Sabýrsýzlýkla gelecek güzel haberi bekliyorum.![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri