Msn berbat habercilik sitesi,çünkü verdiði haber iktidar yanlýlýðýný geçtik haberleri biribirine karýþtýrýyor.
Msn berbat habercilik sitesi,çünkü verdiði haber iktidar yanlýlýðýný geçtik haberleri biribirine karýþtýrýyor.
Dem parti Bakirhan : öcalan önümüzdeki günlerde tarihi çağrı yapmaya hazırlanıyor , destekliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Dem parti Bakirhan : Öcalan önümüzdeki günlerde tarihi çaðrý yapmaya hazýrlanýyor , destekliyoruz
VÝOP AÇILIÞ YATAY,dün 10.000 olmadýðýna göre bundan sonra iþler kesat,9800 kapanýþ,9500 destek noktasý,halka arzlar ýrza dönüþtü oradada hüsran,fonlarda neler oluyor bilmiyorum,oradada gelirler çok düþtü![]()
Ýþler iyice çýðýrýndan çýktý,iktidar bunu ötelemek için yargýya emir veriyor geçmiþleri karýþtýrarak milleti tutukluyor gezi,mezi falan terörür ile vs.ama geçmiþe gidildiðinde fetö ile sarmaþ dolaþ güzelleme yapanlara biþeycik yok,iktidarýn içi,fokur,fokur kaynýyor her an bir savcý çýkar bunlara dava açabilir diye umut ediyorum,çünkü yargý içide karýþýk içlerinde helal süt emmiþlerde var bu unutulmamalý.
Yer Ýmleri