Lvent Gültekin iyi tesbit yapmýþ,esas hedef CHP diyor,çünkü görevlendirilmiþ eþbobcuya bu görev verildi diyor,geriye doðru bir görün her hareketini.
https://www.youtube.com/watch?v=f-nKf3WRqg8
Lvent Gültekin iyi tesbit yapmýþ,esas hedef CHP diyor,çünkü görevlendirilmiþ eþbobcuya bu görev verildi diyor,geriye doðru bir görün her hareketini.
https://www.youtube.com/watch?v=f-nKf3WRqg8
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ekrem Ýmamoðlu yolsuzluk soruþturmasýnda tutuklandi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
fetö bu ülkenin en büyük deðeridir diyen adalet eski bakaný dýþarýda,
apo ***ine sayýn-önder diyenler, mecliste konuþsun diyenler dýþarýda,
daha 2 ay önce çýkan yangýnda 100e yakýn insanýmýz ölürken 10 günde soruþturma tamamlanýr diyen içiþleri bakaný...
melih gökçekin 97 dosyasýný iþleme koymayýp 10 yýl önceki geziyi didikleyen 35 yýl önce alýnmýþ diplomayý iptal ettiren iptal etmeye yanaþmayý istifaya zorlayan....
adalet baðýmsýzdý di mi genelkurmay baþkaný ilker baþbuðu hapse atarken?ne oldu zekeriya özü mit bulamadý mý hala?hani ayakkabý numarasýna kadar bildikleri teröristler vardý kel bir bakanýn?
her þey unutuluyor ama adalet var diyen güzel bir fýkra anlatýyor.bu akp ye oy verenler þu yukarýdakilere raðmen savunuyorlar ise yapacak bir þey yok.
fetullah terör örgütü nü övenler kandýrýldýk dedi sýyrýldý.siyasi ayaðý araþtýrýlsýn dedik.akp ve mhp oylarý ile reddedildi.savcýlar hakimler arazi oldu.
öðretmen doktor polis hakim savcý hapse girdi ama siyasilerden akpden ceza alan olmadý.sorsan türk yargýsý baðýmsýz.akp den olana yargý baðýmsýz orasý kesin.ROK ve karýsý banks asyadan kredi çekip yalýdan otururken sorun yok sadece vatandaþ hapse...
pudra þekeri ile araba kullananlar güney amerikadan gelen gemiler þoförünü milletvekili yapanlar ah ah yazsak sayfalar sürer ama
"Bunlarýn kalpleri vardýr ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardýr ama göremezler; kulaklarý vardýr ama onlarla iþitemezler"ARAF 179
NTV : Teror soruþturmasýnda henüz karar verilmediði belirtiliyor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Resmi :
Ekrem Ýmamoðlu Terör soruþturmasýndan adli kontrol kararýyla serbest býrakýlýrken , yolsuzluk soruþturmasý kapsamýnda tutuklandý .
Adli kontrolde yok deniyor
bir halt olacaðý yok.
Þiþli belediye baþkaný ve ÝBB genel sekreter yardýmcýsý Mahir Polat terör soruþturmasýndan tutuklandý
Yer Ýmleri