Mantýklý ve Düþünen Ýnsan ne yapar soru?1
Turpun büyüðü heybede daha açýklamadýmki?
Sonuçlar Borsa'dan uzak dur Altýn ve Dolar baðlamýnda emtia yada yabancý para al moduna itilir.YTd.
Neden bu yapýlýr?3
Bile bileyse vahim.
Mantýklý ve Düþünen Ýnsan ne yapar soru?1
Turpun büyüðü heybede daha açýklamadýmki?
Sonuçlar Borsa'dan uzak dur Altýn ve Dolar baðlamýnda emtia yada yabancý para al moduna itilir.YTd.
Neden bu yapýlýr?3
Bile bileyse vahim.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
50'lerde Bir Diktatör Vardý... Allah Rahmet Eylesin.
Ayni durumun bugün ile örtüþmesi.
https://www.youtube.com/watch?v=tYIJhGKL2jE
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Defalarca belirtiyoruz,ama baþtaki zat buna bakmýyor,çünkü kafasýndaki kurgu baþka bir defa kafayý takmýþ,ben kanun nizam dinlemem nasýlsa onu ben dizayn ediyorum diyor,eþi uyarýyor onu bile dinlemiyor,kaçma þüphesi olmayýp kendinden emin olan baþkaný bile gecenin köründe tutuklatýyor,bu genelgenin açýklamasý,bakaný bile þartlanmýþ,baðýmsýz yargýmýza güvenin diye ona açýklatýyor,bunu uygulayanlarý toprak bile kabul etmez yürüyen ceset haline getirip çeke,çeke öldürür,genellikle iyiler aniden ölür,hani derlerya kötüler kolay kolay ölmez diye oda bu guruptan,diðer sebepte yargýlanma korkusu olduðundan yeni anayasa peþinde olup onun sayesinde kurtulma peþinde vs...
Polis genci yakalamýþ dövüyor,genç o dayaðý hem yiyor hem diyorki polise vur ulan vur nasýl olsa emir aldýðýn kiþi geleceðimizi elimizden çalmýþ senin dayaðýn bunun yanýnda neki diyor...
Geleceði çalýnmþ gençlerimiz dayak yerken biz Atatürkçüler olarak baðrýmýz ciðerimiz yanýyor,acaba polislere emir verenler bundan keyifmi alýyor...
Ben nezaman forumda yazmaya ara versem,forum sistemi anormalleþiyor...zaten heran forumu kaldýrabilir yeni alanlar MSN'de öyle olmuþtu,zaten yeni üye kayýdýda yok.
CHP ülkede normal iþler olmadýðý için kurultaya mecbur gitti,zat ne diyordu CHP içi karýþýk diye kayyum atamaya kadar götürdü iþi,iþte bütünlük budur![]()
Yer Ýmleri