Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Hadi iyisiniz size pozisyon açýldý EgeendeBizi duydular yeni aday aranýyor
KAP: EGEEN [ ] EGE ENDÜSTRÝ VE TÝCARET A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1464985
Dosyalar:
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2025-07-21
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama Þirketimizin Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Prof. Dr. Murat Yalçýntaþ, iþ ve iþ seyahatlerinin yoðunluðu nedeniyle, Yönetim Kurulumuzdaki baðýmsýz üyeliði ile birlikte, Denetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanmasý Komitesi'ndeki görevlerinden kendi isteðiyle ayrýlma talebini þirketimize bugün itibari ile yazýlý olarak iletmiþtir.
Sayýn Prof. Dr. Murat Yalçýntaþ'ýn þirketimize bugüne kadar yapmýþ olduðu deðerli katkýlardan dolayý kendisine teþekkür ederiz.
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun (SPK) II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði ve ilgili diðer mevzuat hükümlerine uygun olarak, boþalan baðýmsýz yönetim kurulu üyeliði için yeni baðýmsýz üye adayýnýn belirlenmesi çalýþmalarýna baþlanmýþtýr.
Bu süreçte, SPK'nýn baðýmsýzlýk kriterlerine uygun adaylarýn tespiti için gerekli özen gösterilecektir.
Konuyla ilgili geliþmeler ve yeni baðýmsýz üye adayý belirlendiðinde, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun onayýna sunulmak üzere, kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýz ayrýca bilgilendirilecektir.
Damper kapagý ölümü ve göle düþen çoçuk ölümü
Niye aileler dikkat etmez ve damper kapaðý sabitlenmeden kaynakmý yapýlýr yahu.Kýrýk milli kaynakmak için bile kapak sabitlenmeliydi
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
3 büyük kaðýdým tavanda,kent,klkýnma ve snpam,en sonunda þeytanýn bacaklarýný kýrdýlar,temennim gerisi gelir![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
SNPAM 3 tavanda,diðerleri tavana yakýn seyrediyor,bütün aðýrlýðým bu 3 kaðýttaydý %25 fena kar sayýlmaz,sanýrým daha gidecek yollarý var oda gibi,snpam gidebilir 200 görmüþtü 50 cývarýna kadar inmiþti,þimdi bedelsiz bedelli bölünüyor,diðer hisselerin çoðunluðu sportif.
Yer Ýmleri