Bilalý öne sürüyorlar,anlaþýlan yerle yeksan olmak için,haniydi öyle olsa,bir dümen sezinliyorum göreceðiz bende diyorum...
Yeni yýla ABD saldýrýsý ile baþladýk,hedef VENEZUELA,neymiþ eroin esrar vs üretiyormuþ,hadi oradan kimi kandýrýyorsunuz,bu ülkede petrol oraný yüksek bir numara ülke,rantçý pislik ABD yine iþbaþýnda,çünkü böyle yerlere çökmek istiyor,ülkenin yönetim tarzý beni ilgilendirmez iyi kötü hallederler sen kim oluyorsun faþist ABD,ortadoðunun aðzýna zýçtýn,asyada hezimete uðradýn,kore savaþýný Türklerin sayesinde kazandýn,ilk atomu japonyada denedin,ESASINDA BU ÜLKENÝN YOK EDÝLMESÝ LAZIM,çünkü her türlü pislik buradan çýkýyor dünyayý karýþtýrýyor,iþid,pkk vs terör odaklý gibi topluluklarý o ortaya çýkartýp destek veriyor,ülkelerin iç iþlerine karýþtýðý için yok edilmesi lazýmdýr...
Trump : Venezuela baþkaný Maduro ve eþini yakalandý, ülke dýþýna çýkarýldý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
100 den fazla ülkeye silahlý veya silahsýz müdahale etmiþ bir ülkeden bahsediyoruz.
Þule Aydýn'nýn deyiþiyle ülkelere diiiimooookrasiii getiriyor!!!!![]()
El attýðý ülkelerde ot bitmiyor, örnek þekil A'da görüldüðü gibi.!
2025 nobel barýþ ödülünü Turpun sarýsýna vereceklerdi, sonra Venezuela'lý aktivist María Corina Machado
verdiler.
Perþembenin geliþi çarþambadan belli olur demiþ Ata'lar.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Cin Alinin ve oðlunun iþi zor gibi maduronun ötmesiylen
Binali Yýldýrým'ýn oðlunu söylemiþti! Peker, Venezuela'daki uy*uþturucuya dair her þeyi anlatmýþtý
https://www.youtube.com/watch?v=2QzzFTn3uV4
90 lý yýllarý özleyeceðim aklýma bile gelmezdi.
Tv açmak bile istemiyorum. Korku içinde yaþamak, her tv açýþýmda malum þahsýn sesi tüm haber kanallarýnda. Onu göstermeyenin hemen fiþini çekerler. böyle azýnlýk þeriatçý zihniyet nasýl bu kadar iktidarda kalabildi hayret ediyorum. Arka bahçede muhalif kesip ön bahçede Gazze için gözyaþý döküyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri