Altın adam!! yine TACO yaptı. "Trump Always Chickens Out" (Trump Her Zaman Geri Adım Atar/Korkar) cümlesinin kısaltmasıdır.
İşin ilginç tarafı BOFA son 2 defadır terste kalıyor, ne kadar zarar ederse Küçük yatırımcı o kadar kazanır.
Ama işler hiç iyiye gitmiyor ve toparlanması çok ama çok zor.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
İmamoğlu serbest kalacak diye güzellemeler var lakin iftiracı taraf vites yükseltip duruyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Alem yakışıklı görsün.!
Yozlaşmış ve kötülüğün tasviri bu olsa gerek.
![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Suçu yokki,tanıkların çoğu çark etti,sadece doydum gördüm bile yok işittim mimarıda zatlan akın gürlek,zaten biri birleriylen papaz olması an meselesi,bu ergenekon balyoz davasına benziyor,hocaları nede olsa pislik fetoş ve ondan ders alıp yaptılar bu işi hep beraber,çok generallerimiz öldü onların yüzünden ordu maf oldu şimdi çömezlerin eline teslim,burnumuzun ucunda füzeler dronlar uçuşuyor,,göremiyorlarki elin gevuru görüp vuruyoriadamlar bizim paramızlan ev bile almışlar amerikadan sanki kaçıp kurtulacaklarını sanıyorlar,neyse...
407 sanık var bugün davanın 12. günü 13 sanık dinlendi varın geisini siz hesap edin
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri