Yüksek Seçim Kurulu, CHP'nin mutlak butlan kararına yönelik itirazını görüşmek için bugün olağanüstü toplaniyor
Yüksek Seçim Kurulu, CHP'nin mutlak butlan kararına yönelik itirazını görüşmek için bugün olağanüstü toplaniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi avukatları Çağlar Çağlayan, Mehmetcan Keysan ve Hazar Kardaş'ı azletti / Anka Haber Ajansı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
can ataklı kılıçtara hain denilmesine takmış.
Anlatsın bakalım kime hain denirmiş?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
TCMB :
![]()
Bende cuma günü sonunda az zararlan atlattıklarımı gönderdim gitim,zaten borsada %10 vardım,nerede o eski 30-40 lar 2010 sonrası,borsa kara paracılara teslim,gerçek yabancı demokrasi araç diyenin borsasına neden girsin,ingiliz guya ingilterede tav toplantısı yapıyor,butlan davasını öğrendiğinde salonu boşaltıyor,sebep malum demokrasi olmayan yere neden gelsin,varın kumda oynayın diyorlar,artık yine kara paracılar bosada cirit atma sistemine devam,savaş yüzünden bedevilerdende fayda yok,dubai bile fos çıktı,herşeyi yapay yapıp doğayı bozarsan olacağı budur,zaten böyle giderse ortada ufak bedevi devletleri kalmaz,Trampet ABD'si siyonist ortaklığı şapa oturdu,avrupanın bile nefretini kazandılar,iran büyük bir devlet,30-40 sene savaş taktiksel savunma sistemleri üstünde çalışıyorlar,Trampet hafife aldı iranı göney amerika dvletleri sandı,orta doğuya yaptığı darbe başlarına çok bela açacak zatta kuyruğuna takılmaya devam ederse zararları bize çok yansıyacak eşbobluk devam ettiği sürece,zat hep sinsilik peşine düştü,ülkenin içini boşalttı,yapıyor gibi yapıp yaptıklarının karşısında yapılanlar hep fos kaldı ülkenin üstüne trilyon dolardan fazla iç,dış borç taktı halk çok fakirleştirdi,şimdi çıkarı için ele geçirdiği yargı ile halka karşı sopa gibi kullanıyor,elbet bunun bir hesabı var bedelini çok ağır ödeyecği çok kesin...
Yer İmleri