Þimþek:
- Piyasanýn programý henüz tam olarak satýn aldýðýný söyleyemeyiz
- Geçici olarak ekonomide bir yavaþlama sürecine gireceðiz, istihdamý en az etkilemesi için gereken tedbirleri alacaðýz
Þimþek:
- Piyasanýn programý henüz tam olarak satýn aldýðýný söyleyemeyiz
- Geçici olarak ekonomide bir yavaþlama sürecine gireceðiz, istihdamý en az etkilemesi için gereken tedbirleri alacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þimþek:
- Enflasyon aylýk bazda önce yüzde 2'lere sonra yüzde 1'lere düþecek
- Kurda istikrar da çok önemli, göreceli bir istikrar saðlanmasý da vatandaþa yansýyacak
Þimþek: Bu sene bir KDV artýþý gündemde deðil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Þimþek: Bu sene reel olarak asgari ücret artmýþ olacak
Þimþek: Geliþmekte olan ülkeler ile karþýlaþtýrýldýðýnda Türkiye'de asgari ücret düþük deðil ama geçim sýkýntýsý elbette var
Þimþek:
- Ýstisnalarýn kaldýrýlmasýný konuþuyoruz
- Gayrimenkul yatýrým ortaklýklarýnda vergi istisnasýný kaldýrmayý düþünüyoruz
Þimþek: Bir sonraki pakette muhtemelen borsa kazançlarýnýn da vergilendirilmesine çalýþýyoruz
Þimþek: Ýþletmelerde artýk hasýlat tespitine gideceðiz
Þimþek: Hiç bir alan kayýt dýþý kalmayacak, bütün kazançlar makul düzeyde vergilendirilecek
Þimþek: Borsanýn vergilendirilmesi bu paketin konusu deðil; ama tekrar ediyorum vergilendirilmemiþ alan kalmayacak
Ýþbankýn bilgisayardan yapýlan internet bankacýlýðý uygulamasýnda sorun yaþayan var mý?..
Yer Ýmleri