Türk-Ýþ:
- Açlýk sýnýrý Haziran'da 18.979 TL (Önceki 18.969 TL)
- Yoksulluk sýnýrý Haziran'da 61.820 TL (Önceki 61.789 TL)
- Gýda fiyatlarý Haziran'da aylýk %0,05 (Önceki %7,02)
- Gýda fiyatlarý Haziran'da yýllýk %82,02 (Önceki %83,06)
Türk-Ýþ:
- Açlýk sýnýrý Haziran'da 18.979 TL (Önceki 18.969 TL)
- Yoksulluk sýnýrý Haziran'da 61.820 TL (Önceki 61.789 TL)
- Gýda fiyatlarý Haziran'da aylýk %0,05 (Önceki %7,02)
- Gýda fiyatlarý Haziran'da yýllýk %82,02 (Önceki %83,06)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þimþek: (Yurt Dýþý Çýkýþ Harcý) Uygun görülürse artýrýlarak deprem kaynaðýna dönüþmesi taraftarýyýz, öðrencilerden almayacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yazýlý, sözlü, fiili ve patronu güvenilmez siyasetinde yarýn ne olacaðý belli olmaz bir borsaya bende yatýrým yapmayý düþünmüyorum artýk.
Yeminle pes býktýk artýk yahu, git coin piayasýna yatýrým yap bundan 100 kat dah iyi hiç olmazsa kazanýrsan tam kazanýrsýn batarsan tam batarsýn.
Ama BÝST'te sürünerek batman garanti.![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yabancý yatýrýmcý 215 ülkede yatýrým yapýyor her birinin kanunlarýna bakýyor, tutarlýlýðýna bakýyor ve kýyaslama yapýyordur.
Bunlarýn uzatmalarý oynadýðýný akýllarý ne eserse onu yaptýklarýný görmediklerini mi sanýyor?
Buraya ancak vur kaçýlar gelir vurgunu yapar ve gider.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Ýngiliz borsaya çaktý gitti,þu sýralar düþtüðünün yarý fiata inse bile güven vermiyor sadece gel,gel demek amaç![]()
Borsa uzmanlar ingilizin açýklamasý borsacýlara soðuk duþ yaptý diyor,10.400 desteðine dikkat çekiyor,destek tutmaz ise 9.900 gösterebilir diyorlar,sabah ne güzel gri listeden çýkýþ dopingi yaptýydý borsaya,þimdi alsýnlar baþlarýna çalsýnlar,ingiliz bide diyorki uzun ve ekibi ile çalýþtýk bu açýklamayý yaptýk diyor,iyi mok yediniz diyorum bende,ben bile yüzbinlik çýkýþ yaptým alttan toplamak için,en þu sýralar 10.500 sýnýrýnda düþüþ %1 cývarý.
Borsa 10.440 altýnada indi,düþüþ %2.25![]()
Yer Ýmleri