Ýnsanlar çocuklarýna peynir, zeytin, sebze alamýyor, her gün etli yemek lüks ve þatafat içerisinde yaþam.
Zýkkýmýn kökünü yiyin.![]()
Ýnsanlar çocuklarýna peynir, zeytin, sebze alamýyor, her gün etli yemek lüks ve þatafat içerisinde yaþam.
Zýkkýmýn kökünü yiyin.![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
meyve yeme iþibence gelirle alakalý bir durum deðil
ben ve eþim müthiþ meyve yeriz
evede her türlü meyve girer
ama bizim çocuklar meyvenin yanýndan geçmez soy koy önlerine gene yemezler
çevredeki gençler ebakýyorum hepsi ayný
meyve konusunda inanýlmaz derecede ilgisizler
bir halt olacaðý yok.
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Reklam yapmayanýn parasý reklam yapanýn cebine gider.
39 senedir ABD'de yaþayan profesör:"Türkiye kadar insanlarýný israf eden bir ülke dünyada yok.
Hani burada diyorlar ya 'çýkar telefonunu' diye, dünyadaki en ileri telefon þu anda 5G.
Bütün her yerde 5G var; ABD'de, Çin'de, Avrupa'da...
Peki, 5G'yi kim icat etti? 5G'yi icat eden Erdal Arýkan, Bilkent Üniversitesi'nde profesör.
Benim ev arkadaþýmdý ABD'de MIT'den.
5G'yi Türkiye'de buldu, sonra Çin makaleyi buldu, 600 milyon dolar para yatýrdý onun makalesine. Çin o iþten yarým trilyon dolar para kazandý.Görüyor musun? Adam Ankara'da oturuyor, 5G'yi icat ediyor ve Türkiye'nin bundan haberi yok.
Çin, Erdal'ýn makalesini buluyor, 600 milyon dolar yatýrýyor, 500 milyar dolar para kazanýyor 10 senede.
Türkiye'de ne pýrlantalar var biliyor musun? Devlet baþkanýndan sokaktaki halka kadar kimsenin haberi yok.
Partili deðilse adamý Bilim Kurulu'na falan bile koymazlar.
Dünyanýn en iyi ekonomistlerinden 3 tanesi Türk. 2 tanesi Harvard'da, 1 tanesi MIT'de profesör. Türkiye'de kimsenin haberi yoktur bu adamlardan."
https://twitter.com/i/status/1791578270476968235
Eðer doðruysa aðla güzel ülkem aðla, gerçi hayvanat bahçesi müdürü TÜBÝTAK müdür yardýmcýsý olmadý mý?
Yine Bilim insanlarýný iþe alacak yetkili personel aðaç müdürü deðil miydi?
1 cent'e kýrk takla attýðýmýz bu günler de 500 milyar dolar gelir elde etmiþ olsaydýk 80 milyon insanýmýzýn nasýl bir hayatý olurdu?
( Bu sadece 1 tanesi, ya covid aþýsýný bulan Prof.Dr Uður Þahin ve Dr Özlem Türeci vsvsv)
Düþünemiyorum! hayal bile edemiyorum! çünkü bu imkansýz sebebi zaten yukarýda yazýlý, sonra fakirlik doðduðun coðrafya kaderdir!
1950 yýlýndan sonra ayaðýmýza gelen her fýrsata tekme attýk..
Bunun en büyük sorumlu çapsýz siyasetçiler, bu ülkenin en büyük sorunu siyaset, sadece kendi ikballerini düþündükleri için bu kadar yoksunluk ve sefalet içerisindeyiz.
Sebep olanlar, ucuz naralar atarak kýna yaksýn ne tarih affeder nede kul hakký.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Sn. Küçük Çiftçi;
Siz deyince Prof.Erdal ARIKAN'a baktým.
Böyle bir karþýlama, böyle bir itibar görmedim.
Bu güne kadar farkýnda olmadýðým için kendi adýma utandým, ülkemiz adýna gurur duydum
Yer Ýmleri