Bu vatadaþ biraz deðinmiþ
Epstein Dosyasý: Açýlýrsa Her Þey Yýkýlýr
https://www.youtube.com/watch?v=8P0kbo-0kyI
Gerçeði bul çok beðenerek izliyorum, yine senin paylaþtýðýn bir link sayesinde keþfetmiþtim.
Epstein dosyasý, istismar, s.ks þantaj vsvs kurulu inanýlmaz acý, üzücü ve insanlýk için felaket olan bir dosya.
Ama insanlarý suçsuz yere hapse týkmak, iftiralar atmak, din ile aldatmak, söylediðinin tam tersini yapmak, aç ve sefalet içerisinde yaþatmak bu da Epstein in farklý türü ve insan olan yaratýðýn kötülük yapmasý için bir çok aþamasý var.!!!
Ulen Epstein cehennem de cayýr cayýr yanarsýn, odunun bol olsun geride býraktýklarýn umarým en kýsa süre de yanýna gelir de, iyi insanlar kurtulur.
Hala býraktýðýn pislikten dolayý bütün dünya acý çekiyor ve endiþe içerisinde.
Sadece çýkarýn, menfaatin ve paranýn tek kriter olmadýðýný cayýr cayýr yanarken anlamýþsýndýr..
Sizin gibi pislikler eksildiðinde dünya çok daha iyi bir yer olur..
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Ýstanbul Levent'te bulunan Ýsrail Konsolosluðu çevresinde silah sesleri geliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýçiþleri Bakaný : Ýstanbul’da Yapý Kredi Plaza Bloklarý önünde görev yapan polislerimizle silahlý çatýþmaya giren 3 kiþi etkisiz hale getirilmiþtir. Çatýþmada iki kahraman polisimiz hafif yaralanmýþtýr.
Teröristlerin, kimlikleri tespit edilmiþtir. Ýzmit’ten kiralýk araçla Ýstanbul’a geldikleri tespit edilen þahýslardan birinin dini istismar eden örgüt irtibatý olduðu; 2’si kardeþ olan 2 teröristten birinin de uyuþturucu kaydý olduðu belirlenmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Trump Ýran hakkýnda: Bütün bir uygarlýk bu gece ölecek, bir daha asla geri getirilmeyecek
Trump: Bunun olmasýný istemiyorum, ama muhtemelen olacak
Trump: Belki devrim niteliðinde harika bir þey olabilir, kim bilir? Bu gece öðreneceðiz
Yer Ýmleri