Sarı şeytan irana silah satanlara %50 vergi,tamamda siyonist yahudiyede varmı vergi,bu kadarda bir ülke bu kadarda kollanmazki,işte bu yüzden rejimini eleştirse bile irana ondan sahipleniyor çoğu ülke...
Hayal görmüş..
İsrail asker bulamıyor, paralı askerlerle birliklerini tamamlamaya çalışıyor..dolayısıyla Türkiye ile savaşmayı göze alamaz..
Yahudilerde pek savaşacak göt yok, askeri teknoloji ve Abd desteği olmasa kaçacak delik ararlar..onların kara birliği olarak oyun alanları ancak Gazze, Lübnan vs. dir..İran la savaşta görüldüğü gibi tek basına hava kuvvetlerinde güçlü olmak yetmiyor..
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin uzun vadeli yabancı para cinsinden kredi notunu “BB-” seviyesinde teyit ederken, görünümü “pozitif”ten “durağan”a çekti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
SPK: Borsa İstanbul’da açığa satış yasağı ve esnek öz kaynak uygulaması 24 Nisan seans sonuna kadar uzatıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD'nin en kısa sürede tekrar masaya oturacağını ve anlaşacağını tahmin ediyorum.!!!!
Nereden mi biliyorum canlı şahit olduğum bir olaydan;
O zaman çok uluslu çok güçlü ve direktörü ABD'li olan bir firmada çalışıyorum, işlerimiz çok çok iyi ve müşterilerimiz karşısında ciddi yaptırım gücümüz var ve müşterilerimiz bizi kırmıyor.
O tarihte çalışmadığımız, yeni yeni parlamaya başladığı 3 harfli marketlerden bir tanesinden sorumlu Boğaziçi üni. mezun bir arkadaşımız var, 3 harfliye gidiyor geliyor bir türlü anlaşma yapıp ürün satamıyor.
Yine aylık toplantılarımızı yaptığımız bir gün, herkes kendi müşterilerle olan durumu anlatırken, sadece 3 harfiliden sorumlu müdür arkadaş kıpkırmızı olmuş şu açıklamayı yapmıştı, satın alma müdürü beni oradan kovdu ve hepimizin anasına avrandına küfretti diye açıkladıktan sonra bir daha oraya gitmeyeceğini söyledi.
ABD'li direktör 1 dk düşündü ve şöyle cevap verdi, o küfür dedi 1 kulaktan girer diğer kulaktan çıkar kötü söz sahibine aittir, senin görevin ve çalışma amacın bu markete bu ürünleri tanımlamak ve satış yapmak yoksa bu pozisyonu kapatmamız gerekir ve seni işten atmamız, o nedenle satış yapana kadar düzenli ziyaretlerine devam edeceksin.
Arkadaş mecburen kabul etmek durumunda kaldı, 3 ay sonraki rutin bir toplantında 3 harfliden sorum arkadaşın ağzı kulaklarında, başardım dedi 9 adet ürünü listeledim ve 5 bin koli sipariş aldım diye olanca gücüyle bağırdı.
ABD'li direktör gördün mü dedi, küfürün bir anlamı yok ama bundan sonra o market açık olduğu sürece hep satış yapıp kar edeceğiz diye açıkladı.
İşi bırakalı ben 15 yıl oldu, bazen işim düştüğünde markette hala ürünlerimizin satıldığını ve hatırı satılır bir raf ve ciro payı aldığını görüyorum.
İşte ortalama bir ABD'li yöneticinin bakış açısı bu olduğu için eninde sonunda çıkarları ne gerektirirse onu yapacaklardır.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Borsa yine aldı eline mızıkayı,guya endex yapay 14'e yaklaşmıştı![]()
Yer İmleri