Davudi iskenderle sanýrým yazýsmýstýk biriyle bir önceki mesajlarýnda benim rumuzum gözüktü sonra birine haydi mesaj bekliyorum derken ekran görüntüsü almýs mesaj kutusunda bir önceki mesajda benim rumuz gözükmüþ hatta bana sordu senin önceki mesajda rumuzun gözüktü siye dedim benim için sorun yok.
Forum baþlýgýnda ne yazdýysam onu yazdým hatta mesaj içeriðini de paylaþýrým ama paylaþmam kimseyi gazladýgým fln yok benim yasantým fln hayal deðil sizin anlamadýgýnýz nokta yasýnýz büyük diye milletin yasadýgý hayata izolesiniz sanýrým.
Millet arazi satýp satýp yiyor lüks içinde yaþýyor rant peþinde koþturuyor.Biz ailecek farklý kulvardayýz.
Daha önce de yazdýn.Ben kombine biletimi de paylaþmam ðortföyümün anlýk görüntüsünü de paylaþmam maliyetimin fotoðrafýný da paylaþmam benim hayata bakýþ açým bu deðil.Benim yakýn arkadaþlarým bile aylýk yýllýk kazancýmý bilmezler.Biz böyle yetiþtik.
Tüpraþ ta hissemin olmadýgýný bir zamanlar oldugunu þirketin geleceðine o zaamnlar da güvendiðimizi herkes bilir.
Teknik analizi kullanarak orta vadede al sat yaptýgýmý baska hisselerde de uzun vadeli portföy tuttugumu ilk koydugum parayý doslr bazlý arada eklemelerle kat be kat arttýrdýgýmý da söyledim.
Borsadan zengin olmadým borsada olan paraya da ihtiyacým yok.
Buralarda yazmamýn tek sebebi patron bakýþ açýsý ile yaklaþmak bu bakýþ açýsý insana sabýr ve disiplin getiriyor.Gavur yemesin bizim insanýmýz para kazansýn modundayým.
Miami denen þahsý froto da taþladýklarýnda ben taþlamadým ve fikir teatisi yaptýk dinledim okudum.
Ancak serkalgo denen þahýsýn üslubu bozuk ve tutarsýz sen de onun deðirmenine su tasýyorsun bilmeden benim karsý cýktýgým mesele o.
Ben burda alkýþ alsam nolur almasam nolur.
Ýtalya da keyfimi yapýyorum burdaki iþlerictakip ediyorum.
Dün bir yerde yemek yedik menüde bazý þeyleri istemedim menüyü eksik getirecekleri için fiyatta iskonto istedim.Benim kafam yapým bu.Ben kalkýp da fotograflarla bir seyleri kanýtlamam onu ayýp sayarým kendime.
Bir zaman arsa emlak vs leri konusurken koruma mevzusundan bahsettim.Dalgaya alan üç bes üye oldu.Arazi arsa portföyü elimizde de tutuyorduk iþ yapýyoruz imalat gayrimenkul inþa vs üç beþ çakal her yerde var.Ýnsanýn yeri gelir canýna bile kast ediyorlar hele parlak yerlerde rantýn peþinde koþanlar bu kafada oluyor.
Bunlarý niye anlatýyorum.Nasýl ki bir hisseye bakarsk duygusal yaklaþmamak gerekiyorsa kiþilere de duygusal yaklaþmamak gerekiyor.
Bunu da sen oku diye yazmýyorum diðer üyeler okusun diye yazýyorum.
Gelelim tüpraþ a ve diðer þirketlere eger bir þirket iyi yönetiliyorsa kafanýz rahat olsun o þirketten para yaratmayý daima becermeye calýsýrlar koç þirketleri ise þapkadan daima tavþan çýkarýr.
Bu sebeple sadece tarihsel aralýklý alým yapmak çoþku ve korkulara kapýlmamak iyidir.
Ülkenin avrupa zengin kýtasýna yakýnlýgý bir aavntaj…
Dýsarýya dogru tesis açma mevzusu koç þirketlerinde ana gündem.
Bunu daha önce de ifade ettik.Adamlar yapmaya baþladý her alanda.
Halka acýk olmayan þirketlerinde de bunu yapýyorlardýr diye düþünüyorum.
Bunlarýn hepsi hem cografi dagýlým artýsý hem de nakit akýslarýnýn daha saglýklý hale gelmesini saglar.
Ytd
Bu hafta cok yazdým haftaya görüþürüz.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri