Ben forumda pek yazmýyorum, daha çok okuyorum. Frotoda da Tüpraþta da okudum yazýlarýnýzý. Aynen de dediðiniz oldu

düþecek dediniz diye kötü oldunuz.
Ama yalan olmasýn, dekont hatýrlamýyorum, göndermediniz de diyemem. Forumda amacým kimin ne yaptýðýný görmek deðil, etraftaki fikirleri görebilmek.
Biraz fanatizm var orasý doðru. Ancak yatýrým tarzý olarak herkes farklý. Ben beceremediðim için sat al yapamýyorum mesela. Giriþimlerim genelde olumsuz olsu, o yüzden beklemek biraz daha kolayýma geliyor. Tabii stresli ve maliyetli bi þey.
Hatta bana da kýzmýþtýnýz "nasýl yapamýyorsun o kadar grafik paylaþýyorum hiç mi bakmýyorsun" diye
Tecrübe ve maddiyat meselesi sanýrým, zamanla bi þeyler öðreneceðim. Hem korku hem fanatizm. Bende de var hisseye aþýk olma durumu... Bazý þeyler bana ders oldu, bakalým bundan sonra akýllanacak mýyým?
Grafikleri bekliyorum Gürsel bey ihmal etmeyin
Baþlýkta bazý alýntýlar doðrudan kiþisel alýndý ve karþýlýk verildi, devamýnda da gruplaþma oldu ve çatýþma çýktý. Her þey iyi güzel ama herkes yatýrým mantýðýna, stratejisine göre haklý.
Ben mesela 10 yýl biriktirsem, sürekli toplayarak ilerlesem, ben de baþkasýnýn tekniðine, stratejisine þüphe ile bakarým. Bu gayet normaldi, siz de bu tip yatýrýma benzer bakýþ açýsýyla yaklaþýyorsunuz.
Ancak dediðim gibi kiþisel atýþmalar tatsýz oldu. Siz pek girmediniz bunlara ama sayýn @serkalgo biraz daha aktif oldu ve siz iki kiþi bi grup ve diðer 3-4 kiþi baþka bi grup gibi görünüyor.
Ancak sadece görünüyor, kalpler ayný olsa da cüzdanlar farklý!
Ben ben birinin fikrini yanlýþ buluyorum diye ona düþman olacak, hasým olacak deðilim ki

Herkes fikrini paylaþýyor, forumun amacý bu.
Yer Ýmleri