çok teþekkür ederim GÜRSEL kardeþim. eline saðlýk yüreðine saðlýk.hedefim yýl sonuna kadar 4-5 bin lot daha artýrmak.inþallah ALLAH yardým ederde iþim rast gider.tüpraþýn ortalama hedef fiyat beklentisi 207,34 tl olarak konsessus ortalamasý beklenmiþ.üretimdeki arz artýþ beklentisi,marjlarýn düþeceði beklentisi ,olasý savaþ,deprem vs beklentiler karlýlýðý tüpraþta negatif etkileyecek gibi görünüyor.
çok dikkat li davranýp inþallah maliyetimi 50 tl ye düþürürüm diye umuyorum. hayýrlýsý olsun.sabýr en büyük silahýmýz olsun.herkese bol kazançlar dilerim
.https://www.borsagundem.net/haber/ar...sseler-1815603
sayýn arkadaþlar bilginiz olsun þirketlerle ilgili hedef fiyat beklentilerini içeren linki incelerseniz faydalý olacaðýný umarým.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
star rafineri 2 aylýk bakýma girmiþ bu olay TÜPRAÞ için olumlu olacak.
Çok teþekkür ederim. Allah a hep þükrediyorum. Her daim isteklerim için gerekli gücü kendimde hep buldum. Tüpraþlarýmý 2035 e kadar ömrüm olursa her ay düzenli olarak fiyat hiç bakmadan toplamaya devam edeceðim. Söylediklerinizi de tek tek zihnime yazdým. Tecrübelerden faydalanmayý gerçekten çok seviyorum. Riskler tabiki var hep oldu hep de olacak. Çevremdekilere sürekli söylüyorum sürekli anlatýyorum. Sabýr ve psikoloji benim yol arkadaþlarým. Tekrar Sað Ol aðabey.
Aðabey çok teþekkür ederim. Tecrübelerden faydalanmayý çok seviyorum. Tüpraþlarýma da sabýr ve psikolojime de güveniyorum. Aralýk ayý dahil yýl 2025 yýlýna 1250 Tüpraþ ile girmeyi istiyorum. Ýnþallah baþarabilirim. Fiyat düþtükçe hislerim þu þekilde oluyor. Sanki bir marketteyim her ay çok sevdiðim aldýðým bir nesne indirime girmiþ bu benim iþtahýmý kabartýyor.
OPEC PETROL ARZ ÜRETÝM ARTIÞINI ÝKÝ AY SÜREYLE erteledi bu durum tüpraþtaki düþüþü engelleyebilir..opec bir siyonist kuruluþtur israilin en önemli kozlarýndan biridir.petrol arzýný artýrarak arap ülkelerinin ekonomilerini tehdit ediyor.þimdilik ertelemiþ kararýný.
Yer Ýmleri