5/8 kapanışı 153,7. 160 aşağı güzel verdi ama grafiğinize göre gitmesi gereken yere gitmedi. Nasıl düşünmemiz gerekiyor? Uyumsuzluk neden çalışmıyor? 164 ten sattıklarımızı 140 tan yerine koyamayacak mıyız? Tekniğin bize faydası olmayacak mı? Yoksa bu durum bir ihtimal mi sadece?
yukarıda yazdım..RSI uyumsuzluğu hala geçerli.tedirgin eder..çalışır mı..büyük ihtimalle..%100 değil....teknik analiz böyle..doğru okumak lazım ihtimalleri..bu ihtimal var..
153 e düşüşü haber akışı ile ilgili..savaş ihtimali üzerine düştü..tüm dünya borsaları gibi...hemen yerine geldi..çalışması için o çizgileri hacimli geçip orda 2-3 gün kalmalı..piyasanın normal şartları altında..
teknik analiz,tahtacının yapacağı şeylere bir kılıftır..yukarı vermek isterse yukarı verir,aşağı vermek isterse aşağı verir..her ikisinin de teknik analizde formasyonları hazırdır..flama dediniz ya bakın bu da var daha önce yazmıştım..buyrun:
2 si de flama..değil mi?...1 ve 2...var mı bir hata? 2si de çalışmaya hazır...1 çalışsa kim ne diyebilir,2 çalışsa kim ne diyebilir? biz o kritik yeri tespit edip bekleyeceğiz..bir haber gelir yada gelmesin 1 çalışır,bir haber gelir yada yine gelmesin 2 çalışır....kim ne diyebilir? her ikisi de hazır..teknik analiz böyle..biz ihtimalleri belirleyip noktaları tespit edelim de gerisini anlık takiplerle okuyacağız..başka ne yapabiliriz..yine söylüyorum rsı uyumsuzluğu hala geçerli..
Yer İmleri