ben ihtimalleri söylerim olasılıkları paylaşırım..ha bunu yapmak zorunda da değilim..netice de ateşten gömlek..froto da ki arkadaşlardan burda olanlar da var..beni bilirler..1200 den 1000 e düşecek dediğim de etmediğim kavga kalmadı..göstere göstere anlata anlata dedim..hatta sattıklarımı bile göstermek zorunda kaldım..bugün bakın froto ya..forma girip okuyun..
hatta 874 gördüm..ama demedim.geldimi oralara geldi..1165 ortalama ile çıktım..arada 423 lot da arttırdım..0 maliyet..
dudu bur da , serkalgo burda , birkaç kişi daha var..
teknik analizi önce anlamak lazım..teknik analiz demek nerde alıp nerde satacağını bilmek demek..ihtimallere hazır olmak demek.para eline geçer geçmez mala girmek yada %20 yükseldi diye çıkmak değil..hiç bir zaman tepeyi hiçbir zaman da dip i bulamazsın..yaklaşırsın..
ben gördüklerimi insanlarla paylaşırım..niye kimse zarar etsin? elin oğlu zaten kazanıyor,biz kazanalım derim..ihtimalleri söylerim,açıklamasını yaparım..yapanı da daha önce görmedim..kimseden de bir beklentim yok..ben gördüğümü söylerim siz yine bildiğinizle amel edin..