Evet portföy yapmanın önemi çok fazla ancak artık dünya öyle bir yere döndü ki portföy yapmak kadar esnek olmak ve geçmişin kemik kalıplarından kurtulmakta çeşitlilik kadar önemli.
Benim gözlemlerime göre çoğu Tüpraş yatırımcısında aynı zamanda Ford Traktör vs de var.
Ben borsada yatırım yapmayı normalde kapısından içeri alınmayacağımız böyle kaliteli şirketlere yatırım yapabilme fırsatını bize tanıdığı için seviyorum.Ama aynı zamanda işlerinde kalıcı/geçici bozulma olan şirketlerle ortaklığımı bana hiç bir uzun baş ağrısı ihtiva eden prosedür olmadankolayca kesebilmemi sağladığı içinde seviyorum!
Ancak hepsinden önce kemik kalıp ve geçmişin ezberleri ile hareket etmeyerek günümüz hızla değişim yaşan dünyasına adapte olabilmemi sağladığı için seviyorum.
Borsada ezber olmaz,kalıp olmaz,at gözlükleri olmaz…şu an yer yüzünde ki insan hariç varolan tüm canlı mahlukat dünyanın varlığından bu güne kadar yaşadığı iklimsel değişim ve dönüşümlere ayak direnmeden adapte olabilme kabiliyetleri gösterebildikleri için bu günlere kadar gelebilmişler ve ırklarının en güçlüsü olmuşlardır.Bunda biz yatırımcılar için çok büyük ibretler vardır.İş bu çakraları açıp konuyu derinlemesine tefekkür edebilmek olsa gerek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri