2030 sonrasi icin biriktiriyorum... Azar azar sindire sindire, zevk ala ala...
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Originally Posted by Dudu 2030 sonrasi icin biriktiriyorum... Azar azar sindire sindire, zevk ala ala... 2030 yili için 25k lot 100 TL temettü hedefi uçuk mu olur ? SM-M215F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by mornek 2030 yili için 25k lot 100 TL temettü hedefi uçuk mu olur ? SM-M215F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bu tur hesaplari en son Eregl için yapmıştım.sonu benzemesin
Originally Posted by Dudu 2030 sonrasi icin biriktiriyorum... Azar azar sindire sindire, zevk ala ala... Kaç yaşında oluyorsun o tarihte.
Originally Posted by Crushing Kaç yaşında oluyorsun o tarihte. sayın arkadaş dudu bizim orta anadoluda kadın ismidir.kadınlara yaşı sorulmaz.törelere aykırıdır
Originally Posted by .bozoklu. sayın arkadaş dudu bizim orta anadoluda kadın ismidir.kadınlara yaşı sorulmaz.törelere aykırıdır Nicki kadın kendi değil.
Originally Posted by .bozoklu. sayın arkadaş dudu bizim orta anadoluda kadın ismidir.kadınlara yaşı sorulmaz.törelere aykırıdır Doğuda dudu erkek ismi Maraş
Originally Posted by Byccx Doğuda dudu erkek ismi Maraş gogula gir dudunun kelime anlamı yaz manası karşına çıkar
Forum Rules
Yer İmleri