Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
https://youtu.be/2b1_P_Pagxo?si=EuyJ2uvE1DxFwQvh

Oldukça ilginç şeyler söylüyor. Beyefendinin ne demek istediğini ben anlayamadım. Daha önceden takip etmediğim için bağlantı kuramadım. Konuyu anlayabilen varsa açıklık getirebilir mi? (Özelden de olabilir) Küreselciler kim? 2025 Ocak'ta nasıl bir değişiklik olacak? Ben şimdiye kadar bu kadar gizemli ve sert video seyretmedim. Üstelik İslam Memiş gibi birinden. Herkesin dilinde Mehmet Şimşek istifa edecek. Zenginden vergi almayı Mehmet Şimşek'mi engelliyor? Yoksa başkası mı engelliyor? Neler dönüyor? Kim kimin tekerine çomak soktu? Ben böyle bir video paylaşsam çoktan soruşturma açarlardı. Bu beyefendiye çok mu vergi yüklediler nedir?
adamın söylediği şu,

BIDEN seçimi kaybedecek diyor, bu sebeple 2025 ocak ayını işaret ediyor, kasım seçimleri ve oval ofise girmesi ocağı bulur, trumpın.

kaybedecek diye adlandırdığı ise, mehmet şimşek, oda ne liberal politikalar uyguladığı için,

Avrupa ile muhtemel bir birliktelikten bahsediyor, bu sebeple avrupadan ara eleman gelecek diyor. Trump avrupaya başınızın çaresine bakın diyeceğe getiriyor.

Farklı bir şey söylemiyor aslında, dünyada küreselciler ve yerel işbirlikçiler kaybedecek diyor.

saygılar, sevgiler, YTD