Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
evet sayın human bey ben küçük bir yatırımcıyım.alsat yapmayı beceremiyorum maliyetim 65 tl civarı ancak altına göre enflasyona göre kaybım,zararım çok büyük.nezaman al sat yapsam beni tahtacı pişman ediyor.bir yıl önce yaklaşık 30 binlotum vardı ALLAHIN YARDIMIYLA EREĞLİYE ÇOK DÜŞÜKTEN GEÇTİM ORADAN kazandığım parayla tekrar tüpraşa girdim tamamen duygusal bir tepkiyle oldu bunlar.maliyetimi 100 tlden 65 tlye düşürdüm.işim birazda rast gitti.ALLAHIN yardımıyla olduğuna inanırım.yazılanlardan etkilenerek karar vermişimdir.hisse geçişleri olmasaydı işim bitikti.benim mesleğim borsacılık değil birşeyden anladığım söylenemez biraz mantık biraz hisler birazda kısmete inanç var bende.sizler gibi büyük yatırımcı değilim.temeli sağlam şirketleri severim.
.buradaki hisselerimle bir güvence sağlamak istiyorum kimsesi olmayan garip biriyim. burada kazandığımla bir sigorta oluşturmak istiyorum.ele ayağa düşersem bir bakıcı tutmak için para lazım.evlatlarım hayırsız çıktı.verdiğin sürece iyisin veremediğin zaman kötüsün hainsin demek istediler.kimseye yaranamadım kardeşim.en son çareyi onlardan uzak durmakta buldum.alınmayın şimdiki insanlar çok zalim ve çıkarlarına tapan kişiler.bizi yönetenlerde dahil ekseriyeti samimi müslüman değiller.bizler şimdikiler gibi zalim değildik babam bana çok zulmetti ancak o ölünceye kadar öf bile demedim kalbini kırmadım saygıda kusur etmedim.keşke insanlarımız köpeklere gösterdikleri saygının onda birini yaşlılara gösterebilselerdi?ALLAHTAN BAŞKA BİR DOST VE GÜVECEĞİMİZ BİR GÜÇ YOK.
Sn. bozoklu malesef bir çok ailede benzer sorunalr arttı... Artık yaşam şartlarımı , yoksa toplum mu bozuluyor bilemiyorum. .. Tüpraşda maliyetniz gayet iyi.. Tüpraş kurumsal ve iyi yönetilen bir şirket. Bence beklerseniz kaybetmezsiniz. Zaten bu ayda 10 tl temettüsü var.. Daha da maliyetiniz düşecek... Şu anda en büyük risk kanımca nakitte kaalmak..Bu borsanın düşmeyeceği anlamına gelmez...Ama enflasyon tam gaz gidiyor... Bu nedenle ben borsada kalmaya devam ediyorum.