Sayýn finans_mt ben artýk buralarýn çok satýþ yeri olduðunu düþünmüyorum xu100 de 8600 kadar bir düþüþ olabilir.
Eðer ki 8600 altý olur ve kapanýþta olursa o zaman artýk bizim bilmediðimiz biþeyler var diye düþünürüm.
TÜPRAÞ özelinde ise çok düþmedi bunu bir kýsmý zaten temettü
Arkadaþlar Panel düzenlemiþ. Biz de izliyoruz Tuprþ sevdalýlarý ve yatýrýmcýlarý olarak)
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Ýsteyen alýr isteyen satar mal sahibi hak sahibi..
Ben asla satmayacak gruptaným, 2030 dönüþümüne kadar Allah ömür verirse çayýmý kahvemi yudumlar, yýlda iki defa temettümü alýr dalgama bakarým. Kimin ne yaptýðý ya da yapacaðý ne yaptýðýný bilenler için önemsizdir. Aslolan siz kendiniz ne yaptýðýnýzý biliyor musunuz? Buna verecek cevabýnýzýn altý hesap kitap ile doluysa gerisi sinek výzýltýsý.
Geçen hafta dolgun temettülerimizi aldýk, micro cap þirketlere yatýrým yapmayý taze kaynakla sürdürdük ve sürdürüyoruz, güzel temettü için þirketimize teþekkür ediyor bol bereketli kazançlý iþler diliyoruz.
Çaya devam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Ford ta baþýmýzýn etini yedin.
Koçlar siyasete girdi zart zurt bile dedin.
Tüpraþ a gittin.
Þimdi isteyen alýr isteyen satar diyor.
Petrol rafine kapasite artýsý olmucak artýk.
Biz burda olsak petrol bitti ah vah koclar boþ diye kafa ütülerdin.
(petrol rafine kapasitesi artmýyor ama ürün çeþidi artýyor Tüpraþ ýn yolu açýk ben sadece bu þahsýn fikirlerinin temelsiz mesnedsiz korkulara kaygýlara dayandýgýný ifade etmek için yazdým.)
Ytd
Sen git vardiyanda sana fýrça kayan amirine yaz. Hadi caným naþ.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Yer Ýmleri