Normal piyasa þartlarýnda 200 TL civarlarýna kýsa vade de yükseliþ yaþamasý gerekir ytd.
200 TL civarlarý normal olanýdýr tabi Ýsrail ve Amerika Ýran saldýrmayý býrakýrsa þuan için ateþ yaptýlar.Hürmüz boðazýný kapatýlma riski bence hala yüksek seviyede Ýran bok atýyorlar nükleer bombasý var diye bence hürmüz boðazýnýn kapatýlmasý nükleer bombadan daha etkili güce sahiptir.borsa uzun vadeli düþüþ trendinde olsa bile iç piyasada siyasi tartýþmalara raðmen kýrýlgan piyasada tüpraþ ralli yapabilir neden olmasýn böyle bir ihtimal var.Ben temettü filan peþinde deðilim neden tüpraþ hissesi aldýðý yazdým maliyetim 135 TL ytd...
Þuan ki görünümde yarýnda Tüpraþ seansý primli kapatma ihtimali yüksektir ytd...
O kadar çok düþüþ yaþamýþ ki tüpraþ 1 yýlý geçmiþ iyi yerden yakaladýðýmý düþünüyorum artýk sabýrla beklemek gerekir ytd.
Hala düþüþ trendinde olan hisse tüpraþ o da ayrý konu ytd.
Tüpraþ AL durumunda devam ediyor ters durum olmazsa yarýnda haftayý primli kapatýr.görünüm böyle þuan için ytd..
Ýsaril amerika Ýran ateþkes yaptýlar diye iyi düþürmüþtü çakallar.bana kýsmet oldu 135 TL maliyet þuan ki görünüm de bedava ytd.
23 haziran seans kapanýþý 148,40 en yüksek seviyesi 152,30 bugün kapanýþ 147,20
Brent kapanýþ bugün 68,51..23 haziran brent petrol kapanýþ 76,53
XU100 23 haziran kapanýþ 9,141..bugün xu100 kapanýþ 10,275
Tüpraþ AL durumunda devam ediyor þuan ki görünüm böyle ytd..
Yer Ýmleri