Memur emir kuludur ne diyorlarsa onu yapar,yoksa aldığı ücret vs kimseyi ilgilendirmez,sadece aradaki adaletsiz eşit olmayan unsur varsa o dile getirilir,birine verilirken diğerinede vereceksin,ecevit 70 yıllarında işçiye sendikal hak verirken,kıbrıs savaşından sonra verin bana destek sizide sendikalı yapalım demişti hiç biri yanaşmamıştı,80 darbesinden sonra ssk parası memur ve patronlar için peşkeş çekilmiş ssk kasası tam,takır olmuştur,it özalda benim memurum işini bilir diye dalga geçmiştir emekçilerlen ssk bilerek batırılmıştır,aynen şimdi nasıl devlet talan edilmişse aynisi olmuştur,dış borç yerine ssk parasını kullanmışlardır,sorun ülkenin top yekün sendika sistemine geçmemesindendir,avrupa birliğinin kökeni sendikaya dayanır,fransada reform yapıldı bu yapılış kolay olmadı ama başarılı oldu şimdiki avrupa birliği kuruldu,kökeni madenciler birliği,eğerki bizde böyle olsaydık çok farklı olurdu ülke,rte kamu sendikacılığına büyük darbe atmıştır kitleri satarak,çünkü kamu iş sendikaları hep hükümetlere ayar vermiştir,peşinden ordu en sonda yargının ele geçmesi,amaç rte saltanatım devamlı sürsün zihniyeti yine memurlar kullanılmıştır,bu memurun maaş durumunu belirten zat zamanında sinan oğancıydı,saf değiştirdi tak partici oldu,çıkmış şimdi laf uzatıyor sağa sola memur olarak,adamın önce oğandı şimdi oğlan oldu niye oraya değinmiyor acaba ???
https://x.com/Byrk_1903/status/18013...6xhAA5TRQ&s=08
videoyu dikkatli izleyin adamdaki gülümser bakış size kimi hatırlatıyor
yatmadan önce vergi koydu, gece kaldırdı vergi koydu sabah koydu
vatandaş yürümeyi özledi
bayramınız mübarek olsun
Burada ki şikayetlere bakıyorum, diğer sosyal medyada ki ahalara vahlara, kimisi bu durumun sefasını kimisi de cefasını çekti, bunların toplamı hepimiziz.
Görüntü şu ki; asla iki yakamız bir araya gelmeyecek! sorun şu ki, bu durumu kabul edemiyor ve içimize sindiremiyoruz.
Bu saate kadar hep cefa çektik, kimimiz çocukluğunu, kimimiz gençliğini yaşayamadı, kimimiz de yaşlılığında bile hala acı çekerek direnmeye çalışıyor.
Bu kadar acıdan sonra geri dönenin aklına şaşarım, biz yaşamadık bari gelecek nesillere elimizden geleni yapmanın vicdan rahatlığını yaşayalım.
Selam olsun haksızlığa direnenlere ve bu ülkeyi ATATÜRK'ün ışığıyla modern, çağdaş ve aydınlık bir ülke yapmak için kendini adayanlara.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
10 yıl boyunca düzgün çalışmış, işini yapmış.
Abuk subuk şeylere girip ceza almamış, zimmetine para geçirmemiş.
'''Ayrıca bi soru da benden, bu bizim özel sektör ne yapıyor?
Atom mu parçalıyor, laser mi üretiyor?
Dünya çapında yazılım mı yapıyor?
Neden asgari ücret 17.000 lira, 1.500 neyinize yetmiyor?'''
Sizin bakış açısına göre durum değerlendirmesi bu.
Çalışana değil, sorumlulara yöneltin eleştirilerinizi lütfen.
Yer İmleri