Originally Posted by
Desidero74
Burada hata var o da þu bu toksik varlýklar ucuz kredi aldýlar ve krediyi hesapta *** ettiler deðil mi aslýnda bu krediler o þirketlerin sahiplerini zengin etti, yani adamlar kredileri kendi kiþisel zenginliklerini artýrmada kullandý mesela Megap hissedar hisse satýþý yapmýþ konkordato dan önce bir miktarýný gene þirkete iþletme sermayesi olarak koymuþ, þirketlerin pazarlama yönetim giderleri kalemleri var ben örnek de veririm ama vermyeceðim ayný sektörde iki þirket var birinin pazarlama ve yönetim gideri diðerinin 10 katý üstelik daha küçük görünen þirketin.
Yani bu toksik þirketler batarsa olan yine orada çalýþana ve devlete olur neden vergi borcu vardýr piyasaya bankalara takmýþtýr bunlar bankalara görev zararý olarak döner.
Yani bu ülkede pandemi döneminde ve hemen sonrasýnda yapýlanlar devleti bitirdi. Halk da bunu kullandý burada pek çok kiþi kredi kartý limitini ve hazýr kredi limitini patlatýp altýn almadý mý aynýsýnýn çok çok daha fazlasýný þirketler de yaptý þimdi bedel ödeme zamaný yapan yapmayan herkeþþþ, hep beraber..Maalesef...
Yer Ýmleri