Valla biraz karýþýk olmuþ CB seçimi öncesinde saf deðiþtiren çiftliði kaptý, baþkasý önce vekillik sonra TBMM'de çocuðuna iþ buldu, sonuncusu büyükelçiliði götürdü, siz epey bir þey istiyorsunuz.
Yönetim kurulu üyeliði ise zebil gibi beðendiðinize atanýrsýnýz, diplomasýz güreþçiyi bile bankaya atýyoruz zaten.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ülkeyi idare edenlerde her türlü halt var,toplasan hepsini 1 adam etmez,bu adamlarda ülke yönetiyor,yönettiði ülkeyi görüyoruz resmen batakta,nas,nas faiz sebep diye,diye ülkenin içine zýçtýlar,bide bunun sorumlusu benim,benim dedi,hepsi tedavilik mashar osmanlýk yani,vah ülkem acaba nasýl düzelecek.
ABD'de "Baþkan olup da 2. dönem baþkan seçilemeyen, süzme salaktýr." denilirmiþ.
Son 100 yýlda bunu baþaran kiþiler Gerald Ford zaten seçimle gelmemiþti, Fýstýkçý Carter ve baba Puþt 4. ise Trump olmuþtu.
Herif seçilip, süzme salak olmaktan kurtulacak yahu.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Keriz silkeleme sezonu açýlýyor!
Ekonomist Yazar Dr. Þeref Oðuz’dan (
@serefoguz
) borsada açýða satýþlar için uyarý:
"Keriz silkeleme sezonu açýlýyor. O bir sezondur."
"Profesyonellerle çalýþmak gerekiyor; berberden duydum, bizim bacanak bu iþlerden anlýyor gibi þeylerle olmaz."
"Borsa akýlsýzlardan akýllýlara, sabýrsýzlardan sabýrlýlara para aktarýlan yerdir."
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
https://x.com/i/status/1850700452805136479
Düþünsenize bir an Ali Koç un CB seçiminde benzer bir video yapýp AKP ye karþý yayýnladýðýný...
Koç þirketlerine ne olur?
Güler Sabancý bunu iyi biliyor ki her daim yaðcýlýðý iyi baþarýyor.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri