-
Kim,kime dum duma olan bir ülke olursa,bunu bu hale getirenleredir vebali,elbet cezalarını çekerler ama geridekiler geri gelmez unutulur,ama bu ülkeyi bu hale getirenlerde tarih boyunca lanetlen anılır,bu dünyadan göçse bile enerjisel boyutta devamlı ebedi acı çeker,ne olursa olsun fark etmez.
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Geçen sorulmuş cevap vereyim bir kilo altında 5300 dolar fark var Londra ile .
Yasal sınırlar içinde yurtdışından getirmek mantıklı sınır 10 bin dolarlık oluyor yani 125 gram gibi bu yasal hak diye biliyorum en azından cep telefonundan daha mantıklı olmaya başladı gibi gibi yada ps gibi çok mantıklı diyeyim .,
O zaman yurtdisinda yasayan herhangi biri uzerine kolye takar atiyorum 300-500 gramdan fazla olsun gumrukte kimse bakiyormuki uzerindeki mucevhere
Aile olarak geliyorsun mesela coluk cocuk herkesin uzerinde kolye bilezik falan bilmiyorum gumrukteki polis bakiyormu
Sonra git herhangi bir kuyumcuda nakte cevir nasil olsa Turkiyede altin yurtdisindan daha pahali
iyi para var bu iste
-
-
Hiç yurtdışına çıkmadınız sanırım .
İstersen yurtdışına çık 100 inç Tv getir yanında dermişim 🤣🤣🤣
Çünkü ne kadar büyük o kadar kar demektir .
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Hiç yurtdışına çıkmadınız sanırım .
İstersen yurtdışına çık 100 inç Tv getir yanında dermişim 🤣🤣🤣
Çünkü ne kadar büyük o kadar kar demektir .
Keçiörenli yurt dışına yaşamıyormu ? mesela köpek balığı bol olan ABD sahil kasabası floridada
-

Originally Posted by
bisikletci
Nereden aklına estiki,sen ankaralı değilmisin,git kızılaya zafer çarşısına alt kata inmeden sağında büyük çarşının arka kapısına gelmeden hemen solunda eski bir bina vardır 4 katlı vs,orada bütün kitaplar vardır,her kat kitap doludur,raflar biraz dardır sadece,burada bulamadığını hiç bir yerde bulamazsın,önceleri buranın bir kısımı çarşı içindeydi,onarımmı ne oldu sonra büyük bölümü oraya taşındı,birazda çarşının kiraları çok yüksekti galiba ondandı,zaten çarşının sağ tarafı aydınlar ve solcu ağırlıktaydı benim zamanımda 80 öncesi,benim küçük kıza kitap lazım olmuştu ankaraya kps imtihanına giderken 2015 yıllarında onu oraya götürmüştüm,baba ya bune burası böyle bir yer varmıymış dedi bana orada kitabı bulmuştu,bende çok kitap okudum,yani özüne kadar girdim araştırdım, o dini kitapların özü var bende,havas cifir vs bile var,neyse git oraya bulursun bulmazsan getirtiyorlar.
-
Yarın yine bir gülme gelecek.
MB faiz kararı günüymüş.
[emoji3]
-
hepimizin yerine sıfır yazayım ben
kimse tahmin yapmasın
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz