https://youtube.com/shorts/SVdK_qTkk...H0PXNsu3cjkw0t
Saddamýn attýðý Scud füzeleri gibi bir hasar görelim de, ondan sonra anlarýz Ýranýn füze attýðýný.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Suriye'de bize karþý savaþan Hizbullah ve dolayýsýyla Ýran, Ýsrail zaten pkk kurucusu ve bu topraklarý istiyor, yani iki düþman savaþýyor her ikisine de birbirini yok etmesini dilerim.
Ancak Ýran'ýn saldýrýsý duygusal bir çýkýþ ve belli ki bir þey olmamýþ, olsaymýþ önce Ýran üzülecekmiþ gibi geldi. Yani korkuyor..
Zira tek baþýna dostu yok Azerbaycan bile Ýsrail ýn yanýnda inanýlmaz ama böyle..
Çok güvendiði Rusya iki eli ile .... doðrultamadý Ukrayna'da, ... Rusya dan medet umuyor.. Suriye'de askerlerimiz öldürüldüðünde, bu sakallý cübbeli adam ve Putin'le Rusya da reyis toplantý yapmýþtý pzvnk Ýranlý kimdi hatýrlamýyorum ama zevkten 4 köþe olmuþtu Türkiye yi sýkýþtýrdýðý için.. Acýnacak adam deðiller...
Mantar tabancasý kuvvetinde saldýrdý , Ýsrail i karþý saldýrý için haklý çýkardý yapacaðý baþka bir þey de yoktu. Netenyahu zorladý kurnazca..
Ýran'ýn savaþý göze aldýðý lafý boþtur.... ABD ye haber vermiþtir, (uyardým demiþ) ama ABD vermedi deyip boþa çýkaracak... Kim ABD ye yalan söylüyor diyecek. ABD diþiþleri bakaný Antony Blinken Yahudi ve Netenyahu'nun kankasý sayýlýr..
Ýsrail artýk gerçek sýnýrlarýna ulaþmak istiyor.. Diyarbakýr, Mardin, Hatay Antep Urfa da hedefinde tabii.... Ýsrail bütün insanlýðýn düþmaný, bu fikri savunan Yahudiler de var hem de New York ta þapkalý , uzun pardösölü tipler den. Acayip adamlar... Anlamak mümkün deðil...
5000 iyimser 0 a kadar yolu var , M. Þ. zaten geçtiðimiz aylarda bir hafta vergiyi koyacaðýz deyip, sonra kaldýrdýk deyip , ondan bir hafta sonra da sabah 11 de tekrar vergi koyacaðýz , çalýþýyoruz nasýl koyacaðýmýzý diyerek borsanýn....,....,., o günden sonra dikiþ tutmadý ...
Bunu neden yapar bir bakan bu tecrübe ile ben bilemedim , o zaman açýða satýþ da koy millet satmazsa 2000 e indirin borsayý..
Aile bakkaliyesi ile dostlar kýraathanesi de halka arz edilse izin verecek bir spk ve durup dururken pazartesi sabah bir programa çýkýp vergiyi koyacam demesi, bunlar Patagonya'da oluyor tabii .
Yer Ýmleri