MSB, Isparta'da meydana gelen helikopter kazasýnda þehit sayýsýnýn 6'ya yükseldiðini bildirdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Surileri AB kapýlarýný açarým söylemi ile HTÞ ye razý olunmuþ olabilir.
Sonuç olarak AB göçmen riskini azaltmýþ oluyor.
Esat ýn postalanmasý Herkesin kabul ettiði bir çözüm üzerinde anlaþýlmýþ gibi.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Tamamda esas sorun bundan sonra baþlýyacak,bu çapulcularmý ülkeyi yönetecek,afkanistaný gördük en son,bunun mimarý ABD ve uþaklarý arap baharý adýnda guya özgürlük getirdiler,hepsinin caný cehenneme uþaklarýylan beraber,tamam esad baskýcý olabilir,çünkü böyle bedeviler bu dillen yönetilir anca,Atatürk bile o cehennemi bildiðinden kesinliklen bulaþmayýn dedi,bizim baþtakiler dnlemedi bile o çamurun içine bizide soktu,bide cihattan,þeriattan islamdan bahsediyorlar,çünkü onlarýnda bir görevi var eþbobcu olarak,neyse çok þey var yazýlacak zaten devamlý yazýyorum,bizlerden ýrak olsunlar cehenneme direk olsunlar yeter ,bizim sorunumuz bize yeter.
Suriye'de geçiþ hükümetinin baþbakaný belli oldu: Muhammed El Beþir kimdir?
1983'te Ýdlib vilayetinde doðdu. 2007'de Halep Üniversitesi Ýletiþim Bölümü'nden elektrik ve elektronik mühendisliði, 2021'de Ýdlib Üniversitesi'nden þeriat ve hukuk diplomasý aldý.
2022'de Ýdlib Devrim Kurtuluþ Hükümeti'nde dernek iþleri direktörü, ardýndan kalkýnma ve insani iþler bakaný olarak görev yaptý.
Þeriat ve hukuk diplomasý almýþ...iyi o zaman kelle koltukta yönetirler,bizde hoþ geldin diyelim madmax bölgesine,geri planda madmaxsýn patronu ABD
![]()
ESAD....ESED....ESAD...ESED....
Hükümet basýnýna En Son yine ESED olmuþ.
Bir de Kardeþim den Katil, sonra Sayýn, þimdi tekrar katil versiyonu vardý...
Ne diyeceðimiz konusunda Kafamýz karýþýyor...
Yetiþemiyoruz...
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Bitcoinde doji olustu dikkat.cok sert assagi verebilirler.boga tuzagi.
Yer Ýmleri