15 yýllýk aracýma 11 bin TL den aþaðý trafik sigortasý yok.
Ancak 10 bine kasko teklifi var.
Hükümet ve sigortacýlar iþin ucunu artýk iyece kaçýrmýþ.
15 yýllýk aracýma 11 bin TL den aþaðý trafik sigortasý yok.
Ancak 10 bine kasko teklifi var.
Hükümet ve sigortacýlar iþin ucunu artýk iyece kaçýrmýþ.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Zamaný geldi sayýlýr.
CHP yönetimini Sigorta Þirketlerini Kamulaþtýracaðýz sözünü vermeye davet ediyorum.
Kanada devleti federal bir devlettir, bu devlet province ve territories lerden olusur, bunlarý eyaletler ve bölgeler olarak türkçeleþtirmek mümkün.Bunlarýn kendi parlamentolarý vardýr ve özerktirler.
Aðýr kýþ þartlarý nedeniyle kaymalar ve kazalar çok olur. Sadece toynaklarý donduðu için geceleri asfalt otoyollara çýkan geyikler nedeniyle yýlda 3.000 kaza olur Kanada'da.
Sigorta þirketleri her þirket gibi kar etmek için kurulur.
Ontarýo eyaletinde sigorta satan þirketler özeldir, ancak British Columbia'da devletin yani Kamunundur.
Ontario'da Ay'da 300 dolara aldýðýnýz sigorta Biritish Columbia'da Ay'da 60 dolardýr.
O nedenle bu soygunu durdurmak lazým.
Sigorta þirketlerini kamulaþtýrmak lazým.
Denilebilir ki, oh ne güzel bu hýrsýz takýmýna yeni bir kaynak daha oluþur.
Bunlar için demiyoruz, CHP eðer iktidar olursa diyoruz.
Bu çok hayati bir konudur, bu yönde kamu oyu oluþturulmalýdýr.
Trafik sigortasýnda basamak uygulamasý olduðu için fiyatlar çok deðiþebiliyor , poliçe döneminde kaza hasar bunlar basamak deðiþtiriyor ve prim artýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1990 yýlýydý, Eyalet secimlerinde, programýnda Sigorta Þirketlerini kamulaþtýracaðýz sözü veren. NDP partisi ve Bob RAE seçimi kazandý.
NDP Kanada'nýn sosyal demokrat partisidir.
Seçim öncesi iki söz verdi, Trafik sigortalarýnýn kamulaþtýrýlmasý ve Kira Kontrol yasasý.
Özellikle sigorta konusu çok büyük ilgi gördü ve Bob RAE Premier ( eyalet baþkanlarýna verilen isim ) oldu.
Ancak bu sözünü tutamadý, sordular neden ? Çok sayýda sigorta þirket çalýþaný iþsiz kalacaktý dedi.
O günden beridir, dünyanýn en puþt siyasetçisi bizden cýkar demiyorum.
Öðrendim ki, dünyadaki bütün siyasetçiler puþt,sade bizimkiler deðil.
Yer Ýmleri