Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
En büyüðü bugün öldü
Bir devir kapandý
NÝSAN YAÐMURLARINI bekleyemedi
Son dönemlerde HUZURUDA KALMAMIÞTI.
Allah rahmet eylesin
Varsa öteki taraf cennet yada cehennem fark etmez son bir konserine gitmek
NEYLEYÝM SEN YOKSAN EÐER diye baðýra baðýra eþlik etmek isterim.
bir halt olacaðý yok.
Yarýn enflasyon farkýnýn belli olacaðý gün
Ito 1.74
Beklenti:1.61
Yýl sonu hedefinin tutmasý için 1.50 olmasý gerek.
Tahminim:1.66
Sihirli rakamý Ayhan Baþkaný býraktým.
Sözünüze itimad ederek yazýyorum,
Dostluklar herþeyden önemli ancak ortada bir iþ ve de bu iþin bir para getirisi varsa bunu iþi yönetenin bir ölçüde paylaþmasý ve de bu iþin yürümesi için görev alanlarýn da buradan az veya çok bir talebinin olmasý gerekir.
Bana düþmez, ama olmuþ olan, dünyanýn kuralýna ters , baba oðul, kardeþ -kardeþ bile karþý koymamalý. Yani para almak hakkýnýz dý.
Bir ara Ayhan baþkan Ankara sebze fiyatlarýný söylemiþtik bende pazardaydým Ayhan baþkan bizim Konya yerli pazarýna arabayla Ankara'dan gelse kýþlýklarý düzse yol parasýný çýkýnca kâr da oluyordu. Pazara erkenden gidip en taze güzel ürünleri almak hobim 2024 de çok çýkamadým pazara sýcak olduðu için bütün dengem bozuldu. Ama bir gün o insanlar ekmeyi býrakýr kriz olur da ne zaman bilmiyorum.
Emekli kök maaþý 10.700 gayme olan bir kiþi % 17 zam alýrsa, 1.819 lira yapýyor yani toplamda 12.519 lira alýp taban maaþý almayacak.
Örnekler çoðaltýlabilir, 11 bin 12 bin maaþ gibi bu nedenle taban maaþ alan sayýsý 500 bin kiþiye falan düþer, ama aldýklarý zam 10 lira 100 lira veya 1.000 liradýr aslýnda.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri