Benim bacanaðýn patronun babasý rezidansta oturuyor bacanaða küçük tüpü sökmek için aparat yaptýrmýþ gücü yetmediði için. Bacanak demiþ rezidansta küçük tüpü niye kullanýyorsun. Babasý fýrýn hanýmdan akýllý olunca kullanamýyor.
Benim bacanaðýn patronun babasý rezidansta oturuyor bacanaða küçük tüpü sökmek için aparat yaptýrmýþ gücü yetmediði için. Bacanak demiþ rezidansta küçük tüpü niye kullanýyorsun. Babasý fýrýn hanýmdan akýllý olunca kullanamýyor.
Bunlar Acun'un Çamoluk otomotiv mýdýr?
Rahmetli dedemin bir metodu vardý þimdi bu emlakçýyý ara þöyle sor, de ki
Biz paralarý 10bin 10 bin ayýrýyoruz bu ikiyüz milyonu sana vermek için kaç tane 10 bin veya kaç tane 20 bin verelim diye, bunlar 24 saatte cevabý bulamazlar,
Rahmetli Dedem köye yeni ilkokul hocasý geldiðinde ona sorar mýþ yüz bin lira diyorlar hocam bu yüzbinlira kaç tane 500 lira ile oluyor gibi, yanlýþ cevap verir ise dedemden çekeceði vardý yeni hocanýn, Nur içinde yatsýn![]()
Þöyle bi baktum selçuklu acarlqr diye bir sitede .2+1 90 milyon diyor kira 350.000 diyor
bir halt olacaðý yok.
Abi Konya diyecen beþ dakika düþünecen. Adam orijinal þahin km de düþük ise sýfýr araba parasýný verir. Çürük çarýk arabalar orijinal diye ilanda belirtiliyor. Orijinal olsun çürük çarýk olsun. Bizim aldýðýmýz Toyota muhtemelen kadýn sürmüþ ilk. Her vurduðunu sürttüðünü kaskodan deðiþtirmiþ. Tavan kaput direkleri orijinal çamurluklar üç kapý deðiþmiþ kaskodan. Biz bu Arabayý Konyalýya satamayýz zaten binmek için aldýk km de 200 binden düþük.
Konya tabii Nasreddin Hocanýn memleketi olunca komiklik yapmaða çalýþaný çok oluyor.
Adamlar milyonu ,milyarý, bini iyice karýþtýrmýþlar , ilancýlarýn götü kalkmýþ dýyecem de pardon gözü neyse demeyeyim![]()
Ankara da basurcu Topbaþ soyadlý bir Dr var Konyalý. Adam kentsel dönüþüm bölgesinde ki arsalarý bedava iken toplamýþ. Bu adamýn ileride bin tane belki daha da fazla dairesi olur. Bizim parselde de çoðunluðu bu toplamýþ 20 sene oldu daha çivi çakýlmadý. Arsayý da doktor alýyor. Bizde 5 sene önce ona satýp o civardan ev aldýk.
Aile hekimleri iþ býrakýyormuþ. Þartlara baktým onlarýn maaþýný illaki kesmek için bir düzen kurmuþlar. Bu sistemde ya biz ölürüz ya Dr un maaþý kesilir.
Yer Ýmleri