Dün akþam biraz yorgundum.. Bu hafta tatsýz þeyler yaþadým.. Sirayet etti davranýþlarýma.. Yavaþ yavaþ kendime geliyorum
Ama eðlenceli.. Biz Selim bey ile çok kapýþýrdýk.. Güzel bakmak lazým ki güzel olsun..
Hoþuma gitti bu düello![]()
Dün akþam biraz yorgundum.. Bu hafta tatsýz þeyler yaþadým.. Sirayet etti davranýþlarýma.. Yavaþ yavaþ kendime geliyorum
Ama eðlenceli.. Biz Selim bey ile çok kapýþýrdýk.. Güzel bakmak lazým ki güzel olsun..
Hoþuma gitti bu düello![]()
dur bi dakka (ÞÝMDÝ) kabul deðil
ben size 11.02.2025 gününde ''satýn , düþecek '' demiþtim
o günden sonra gelen hareket, böyle oldu... zor bela % 3 düþebildi ancak
ve sizin gibi bende bir TRADER'ým
ve anlýk görüntü bende buna döndü... fiyat bütün çizgilerin üstünde
(OCAK ayýnda fiyat çizgilerin üstüne geçince gelen hareketi grafikten görebilirsiniz... 42500'den, 45000 yaptý )
þuanki, 43875 aktif fiyattan, aþaðý düþer demem
bir TEPKÝ'ye çalýþacaklardýr..
yeni AL veya SAT sinyalini sonra belirleyeceðim... þimdilik flat say beni
nasýl siz long-flat gidiyorsanýz, benimda ayný hakka sahip olup, long-þort-flat gitme hakkým olmalý diye düþünüyorum
Mýzýtmak mý istiyorsun citak
Dün akþam yýkým ekibini indiriyorum sahaya demistin. Þimdi çektin mi?
Grafigin sana haber vermedi mi dün sabah çýkacaðýný.. hareket olduktan sonra grafiði döndü diyorsun..
Seninle anlaþamadýðýmýz konu bu.. Ben pala longta dedim hep long actim.. Düþse bile..
Ocak ayýnda 43580 den pala longa geçti demiþtim ben de.. Hep kendini hatýrlýyorsun.. Ben net yazýyorum.. Pozisyonumu da net yazýyorum.. Islemlerim de gerçek..
43500 lerden pala longa geçti demiþtim 45100 gördü..
Yani stratejim doðru.. Yanýlmadým..
Þimdi ekliyorum pala çok ama çok long artýrdý.. Ben longa halen devam ediyorum..
Sen de grafigin döndü ise long aç.. Sat verdiyse short aç.. Buraya da yaz görelim..
Grafigin hareketi haber veriyorsa hep kazanman lazým.. Ben hep kazandým palayý takip ettim..
Düello benim için bitmiþtir.. Baþlamadan.
Tradelerimi yaziyorum buraya.. Yazmak isteyen pozisyonunu yazsin akil vermesin..
Önemli olan pozisyon açmaktýr.. Stratejin doðrultusunda..
Kimseyle strateji yarýþtýrmak deðilim..
Teknik geriden gelir dedim.. Sen düzeltmeleri tutup da teknik önceden haber veriyor diye söylüyorsun bize..
Ben ise silkelen diyorum..
Neden çünkü adamlar düþtükçe poz artiriyorlar.. O sebeple..
Yer Ýmleri