sp sandýðýmýz gibi para kazanýlan bir endex deðildir, ayný zamanda dünyayýda yönlendiren dir,...
bu manada somut geliþmeler gerekir,..
1.yapay zeka ve teknolojinin duvara toslamasý,..son zamnlarda bununla sürdürülüyor,
2.ABD baþkanýnýn belli olmasý,
3.Rus -Ukrayna savaþýnýn biterek barýþa evrilmesi, çünkü savaþ þunlarý istiyor, güçlü para, güçlü devlet, güçlü ordu
benim tahminim ise 2026 ocak ayýnýn ilk haftasýdýr,..ama bu þablondan deðil, bu þablon karikatür gibi bir þey,..
bu þablon bizim duygularýmýzý yansýtýryor, piyasayý biz yapmýyoruz ki,..yapanlarýn duygularýný ise bilmiyoruz,
o nedenle sp bir çok ünlü ekonomisti 2009 mart ayýndan itibaren tac a çýkardý,...bunlar kenarda oturuyorlarmý hayýr, biz oturuyormuyuz hayýr,..sürekli bir düþüncemiz var,..
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
mühür kimdeyse Süleyman odur derler ya, ben ondan dolayý þimþek'in yerine kim olur diye sordum.
yoksa kimse vazgeçilmez deðildir.
Açtýðým pozlar beni baðlar, benim aklým bana ancak yetiyor.
hektaþ oyak ýn olmasý hesabýyla....bir takim emekli komutanlar kazan kaldýrmýþ yönetime......iþler karýþýrsa hükümet müdahil olabilir.....diye tahmin ediyorum...bunlar benim basýndan izlediklerim....gerçekte oyakta ne oluyor güvenilir kaynaklardan bilgi almak en iyisi.....
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Mehmet Þimþek bizim için deðil yabancý için geldi. Ümüðümüzü sýkmak suretiyle enflasyonu belli bir seviyede tutmak ve bu esnada tahvile gelen yabancýya kur riski olmadan garantili yüksek faiz getirisi saðlamak amacýyla görevde. Görevinde baþarýlý çünkü emekliye, asgari ücrete zam yaptýrmýyor.
Bu yönetimin halkýn yararýna iþ yapacaðýný düþünmek en hafif anlatýmýyla saflýktýr. Bir hizmet vermiþlerse de halka bir getirisi varsa kendilerine 5 getirisi vardýr ondan yapmýþlardýr. 3 birim liralýk yolu, köprüyü 23 liraya yapýp, varolan devlet hastanelerini yýkýp yerine kendilerine döviz garantili kira getirisi olan hastaneler yapan, ülkeyi Suriyeli, Afganla dolduran bir yönetimden halkýna faydalý iþler yapmasýný beklemek rüyada bile inandýrýcý deðildir. Ülkeyi soyup heybelerini doldurdular þimdi o eksik parayý çalýþandan emekliden tahsil ediyorlar.
Yanlýþ anlama bu yorumum sana cevaben deðil. Fýrsat oldu içimi döktüm.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
keal derviþ daha vicdanlý davrandý
gerçi o zaman boynumuzu çevirebiliyorduk
artýk boynuda çeviremiyoruz
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri