Hanýmýn emekli maaþýna 10.000 fark
Bana 2,500 TL
Düþük olana yüksek oran
Yüksek maaþ alana da az zam yap, biraz adalet yerini bulsun..
Yok, yapmýyor..
SM-A336E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Orta vadede - 10 yýl içerisinde diyelim - emekli maaþý en düþük 100 dolar olmasýný bekliyorum. Paranýn bugünkü deðeri itibarýyle, yani bugün azýcýk pahalý bi yere oturup 4 kiþi yiyip 3500 TL ödeyip kalkýyorsan emeklinin de öyle olacak diye düþünüyorum.
Sebebi yapýsal ama hýzlandýrýcýsý da EYT, zamanýnda yazdýk
Yok hakkýmýz yok söke söke, alýn abi akýllýca deðerlendirin dua edin suriyeliler gitmesin çalýþsýn da size emekli maaþý ödensin
Benim hanýmýn ocaktaki zamlý maaþý 52k, Temmuzdaki zamlý maaþý 64k. Artýþ miktarý 12k. Artýþ oraný yüzde 23.
Benim ocaktaki zamlý maaþým 104k, Temmuzdaki zamlý maaþým 116k. Artýþ miktarým 12k. Artýþ oraným yüzde 11,5.
Ýkimizin de Temmuzdaki artýþ oraný yüzde 19,31. Demek ki geliri yüksek olanýn alým gücünün düþtüðü çok açýk.
Benim açýmdan ,konuþulmasý gereken her þey konuþuldu...
2. dolunaydan sonra görüþmek üzere...
Bi boktan anlamayanlarýn yorumlarý sadece...
Ýtibar verdirtmedi. Bi daha veremiyormuþuz...
Anlamadýklarýndan deðil.. Kafa zehir gibi de... Klasik fýkradaki gibi.
Cehennemdeki Türk çukurunun baþýnda zebaniye gerek yok. Diðer Türkler zaten çýkmaya çalýþaný çekiyor.
Bir de yýllarca primini, gelir vergisini, ÖTV-KDV, ÖTV'nin KDV'sini, dýdýsýnýn dýdýsýný ödemiþ adamlara,
"suriyeliler gitmesin çalýþsýn da size emekli maaþý ödensin" denmiþ...
Bu ülkeye askerlik borcu baþta ödemiþ, kimisi gazi olmuþ kimisi þehit adamlara hemi de...
Sýrf bugünkü bedelli rakamý ile "iki yüz on yedi bin sekiz yüz yetmiþ bir lira dört" törkiþ lira.
Senin kaçak çalýþan Suriyeli kaç senede kazandýracak sýrf bu parayý ekonomiye?
Kimliðinde Türkiye yazýyor diye sadece... Vatandaþ binbir eziyet çekiyor.
Suriye'li ödeyecekmiþ maaþýmýzý...
Þaibeli Saðlýk Bakanlýðý verileri bile SGK sisteminin sýrtýnda bir yük diyor,
beriki gelmiþ... Neyse...
Ciddiye alýp canýmýzý sýkýyoruz bir de...
Yer Ýmleri