Bloomberg HT
@BloombergHT
·
1 sa
Ünlü yatýrýmcý Rogers: Yeniden Türk varlýklarýna yatýrýma baþlamam gerekiyor
1 saattir bu haberle yukarý gýdýklýyor pýst 100
baþardýk.
geliyoruz.
inandýk.
sýra ile twite bekliyoruz katalizör olsun diye![]()
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
1 sa
Ünlü yatýrýmcý Rogers: Yeniden Türk varlýklarýna yatýrýma baþlamam gerekiyor
1 saattir bu haberle yukarý gýdýklýyor pýst 100
baþardýk.
geliyoruz.
inandýk.
sýra ile twite bekliyoruz katalizör olsun diye![]()
Demiþ ya vatandaþ; "Helalse içiyorum, haramsa yakýyorum." (Sigara üzerine)![]()
þimdi BU TARAKLARDA BEZÝN YOK,ANLAÞILDI..3-5 tane dini-fýkhi kitap oku o zaman konuþalým...
Hayat sadece FORMASYON deðildir..Sadece proteinle beslensen bile saðlýksýz beslenme olur.Dengeli beslenme için ek olarak yað-karbonhidrat-mineral-vitamin almalýsýn..yanÝ ÇEÞÝTLENDÝR HAYATI..
Kendini geliþtir..SÝYASET-SANAT-DÝN-FELSEFE KÝTAPLARI oku..özet çýkararak..sonra konuþalým.
Futbol dýþýnda he konuda konuþabiliriz..Benim de orada bilgim yok.Bu yüzden hiç yorum yapmam...
ben kaçar SAKARYA CADDESÝNDE yoldaþlar beni bekler.Ellerinde AYDINLIK gazetesi...Onlarda 30 yýldýr kendilerince teblið yapýyor.![]()
Abka senle anca içki masasýnda konuþulur çünkü orada böyle kafanýn üzerinden kulaðýný tutmadan içinden geldiði gibi konuþursun ,
yazdýklarýný bir oku her daldan yazýp net haram dýr veya deðildir bile diyemiyorsun kendine bir çýkýþ kapýsý arýyorsun diðer kafandaki dini konularla , bana anlattýklarýný diðer taraftada böyle anlatýrsýn bakalým kaç zebani seni dinleyecek![]()
Türkiye Halk Bankasý bugün Kamuyu Aydýnlatma Platformu’na (KAP) yaptýðý bildirimle bazý medya mecralarýnda yer alan haberlere açýklýk getirdi. Suç örgütleri ile baðlantýlý olan þahýs ve þirketlere kredi kullandýrýldýðý iddialarýný net bir dille iddialarýný yalanlayan banka, "Mevzuata aykýrý olarak suç örgütüyle baðlantýlý hiçbir firma veya þahsa kredi kullandýrýlmasý söz konusu dahi olamaz" dedi.
suç örgütlerine mevzuata uygun kredi vermiþler"Mevzuata aykýrý olarak suç örgütüyle baðlantýlý hiçbir firma veya þahsa kredi kullandýrýlmasý söz konusu dahi olamaz" dedi.
bir halt olacaðý yok.
zabah hisse alýrken bir sýfýr fazla yazmýþým.. hala zararý çýkaramadým..
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri