Harbiden medvig výop haram helal olayýna sizin düþünceniz nedir yönetici olduðunuz için yorum yapmama hakkýný kullanmayýn yazýn silin![]()
Harbiden medvig výop haram helal olayýna sizin düþünceniz nedir yönetici olduðunuz için yorum yapmama hakkýný kullanmayýn yazýn silin![]()
2 sene bile olmadý bir ara 90.000 lot garanti vardý.
Lot sayýsý azalýnca, QNBFBNK gibi olmasa da - fiyatýnýn ilginç yerlere gideceðini okumuþtum.
Anlaþýlan QNBFB gibi olmasa da endeski takmadan gidecek yeri var.Hergün %2 gidiyor.
ARÝSTON demiþti: garantiyi 1 dolardan(ÇAÐRI) satmayanlarýn beklentisi var,diye.
hacim sürünüyor milllet tatilde ellaam
akþam bazarý olur gibi..
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
tokatlu dayu... yön sormuþ idi
sistematik þöyle iþler :
taktayý iki kýrmýzý arasýna yerleþtir... beklet... þortçuyu topla...
sonra hepisini DOÐRA GÝT...
yapýlmak istenen... YEÞÝL ÇIZGI
ama fiyat 1 milyon 100 bing...
ben deðerlemeden anlamam; bu fiyatýn üstündeki deðerlemeler ne imiþ onlarý araþtýr
fikrimi sorarsan : miktiri boktan EREÐLÝ-EKG ile o iþ olmaz... baþka kaðýt lazým (koç-thy )
Çok meraklýsýn bu iþlere...en büyük günah, ZULME taraf olmaktýr veya tepkisiz..
Bununla ilgili çok ayet var.MESELA,filistinde 40 k insan ölmüþken onu seyretmek veya en ufak tepki göstermemek.
ve en çirkini; bazý tarihi yalanlarla veya suçu bireysellikten çýkaran mantýkla ÝSRAÝLÝN zulmunu haklý kýlacak söylemi kastetmek.
ÜMMETÝ,bir aile olarak görmemektir.
Çekinme bana istediðin soruyu sorabilirsin...Ama gündüz sor..GECE KAFAYI çekince seninle anlaþamýyoruz.SEN iyi saatlerdeyken MEMLEKET MESELESÝNÝ konuþuruz.
abka,
sen hakkýný kaybettin arka sayfada cvplayamadýn artýk iþ zebanilerle senin aranda gerçi oradada kýlýf arayacan san þunu söyleyecekler burayýkarýþtýrma diye bir uyarýda orada alýrsýn
ben medvig düþüncesini merak ettim oda susma hakkýný kullanýyor konum gereði.saygý duyacaz.
adam löp löp haram yiyorum dememek için. filistini ümmeti buzu matematiði feni falan anlatýyo
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yine aynýsýný yapýyorsun kendi çok uyanýk sanýp olaylarý topluma kaydýrýyorsun ben yemem bizim burada konuþtuðumuzun kararýný þahýslar kendisi verir hesapta öbür tarafta günahý iþleyenden sorulur.
senin yukarda anlattýklarýný uygulayacak ülkeyi yönetenlerdir bu konularý sana anlatsak sen yine bildiðini okuyacaksýn mesala þeyden baþlaya bilirsin eset esad hikayesinin filistini bu duruma düþürmesinde ne kadar etkisi var bu iþler derin iþler senin baktýðýn yerden zulum gözükür ama siyasetçi baþka türlü bakar bunu hem iç siyasette hem dýþ siyasette kullanýr bizde senle burada zulumu tartýþýrýz
Yer Ýmleri