ben zaman analizi yapýyorum ve dokuman olarak ayný grafiði hiç deðiþtimeden yayýnlýyorum,....yazdýklarým ortadadýr,
mesela 12 aðustostan itibaren öngörüm 9 hafta L, þimdiki ise 8 hafta S idi,..iki bölümlü idi, ilk 4 haftasý yatay baskýda short, ikinci 4 haftasýagresif short idi,...8S de son haftadayýz
dünkü grafiðimde mor banttan bahsettim, sabah bunun altýna sert açmýþ,...bu satýþýn altý boþtur doludur, zaten buradan kaynaklý deðil, global bir türbülans var, ama neticede bantýn altýndayýz,..bu bana göre þu demek 12 aðustostan itibaren baþlayacak olan 9L de bu bantýn üstüne çýksak dahi artýk cariyiz,...yani boða için yeni zirve görme ihtimali yok deðil ama hayli zayýfladý,..
Türkiye için extrem durumlarýn geliþmesi gerekiyor, örneðin sýcak para konusunda,...ney nasýl geliþecek bence buda artýk ihtimalde çok zayýfladý,..son Moodys bunu teyid ederk görünümü aynen korudu,..bu durumda
Türkiyenin önünü açacak en büyük seçenek þu anda erken seçim olarak duruyor,....erken seçimin ABD seçiminden önce gündeme geleceðini düþünmüyorum,...
bununla birlikte AYI piysalarýnýn global manada 2026 ocak ayýna doðru baþlayacaðýný tahmin ediyorum, daha doðrusu daha önce baþlayacak ama herkesece hissedilir oluþu 2026 ocak ayýnýn ilk haftasý olacak bana göre,...
bu hafta bitiminde ABKA nýn anketinde, 3-4 arasý olan yerimi, 4-5 arasýna güncelliyorum,..
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Maliye Bakaný Mehmet Þimþek
Temmuzda aylýk enflasyon geçici etkiler kaynaklý arttý. Yýllýk enflasyon ise hazirana göre 9,8 puan azalarak yüzde 61,8'e geriledi.
Önümüzdeki dönemde enflasyondaki düþüþ daha çok hissedilecek.
Fiyat istikrarýný saðlayarak vatandaþlarýmýzýn refahýný kalýcý olarak artýracaðýz.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
bir tepki var ama, benim dediðim aþaðýdan tepki iþi bu deðildi, bu olan hareket benim aþaðý tahminimim 2 katýndan fazla, bunun bir kýsmý dolmasýna raðmen hali hazýrda fazla,...iyimserlik için sarýlarýn içine tekrar girebilmemiz lazým,....bu bir kaç hareketi bulabilir veya hafta geneline yayýlablir, zaten shortta son hafta,..
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Galatasaray’ýn UEFA Þampiyonlar Ligi Play-off Turu'ndaki rakibi Young Boys oldu.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Yer Ýmleri