BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
vallahi, sen cidden geri.z .
adam İRONİYİ BİLE gerçek anlıyor.Adamla kafa buluyorum bunu KENDİNE İLTİFAT OLARAK GÖRÜYOR..
17 YILDIR her gün mil. işlem yapan viobcu senden akıl mı alacaktı?
12400 den long açtım..ama SANA SORDUM..STOPLOSS NEREDE?.SAÇMALIKLARINI DEŞİFRE İÇİN...KAÇ SAAT KALMALI..TIK YOK..
ŞİMDİ EĞER KIRSAYDIK. VE 2 SAAT kalsaydık ama sonra üste çıksaydık...
günlük kapanış mı diyecektin?
mal pıst 100 aşağı gelseydi sana inandık long açtık diyecektin ya döt biti kendini çok uyanık sanıyorsun ya ama çok iyi kıvırıyorsun ama ben yemem senin gittiğin yollarda benim ayak izlerim vardır .Bak dün birşey yazdım buraya MAL olana herşeyi öğretmem MAL olduğunu unutmasın diye![]()
bizde herşey net olmadan apka bantlarım çalışıyor buradan yukarı dönersek formasyonumu takip edicem.
sana bu seferlik iğne yazmıyorum pastille geçiştir 2 duble rakı at diyecem gelir bize sararsın normal kafa ile çekilmiyorsun
şimdi son dakikalara girdik beni meşkul etme biz spotçuyuz
zamanında 10 x hisse sorulmstu sanırım bozkurt srmustu vking demistim 30 lar daydı n gitmis be ama sattık)
Yatırım tavsiyesi değildir.
380 bin lot vardı bende sene 08 Ocak 2018 .......1.16 TL sattım ...... kaç defa bölündüğünü hesaplamıyorum bile.....Yaşar grubu uzun süre 1 TL nin altında tuttu....malesef patron ne derse o oluyor.....yıllarca süründü....bıraksam hisseyi....50 daire alırdım....vay be....şuan aynı buna benzer hisse daha var....sürünüyor.....izlemedeyim....ama sahibi çok tehlikeli.....
Totoş bugun etliye sütlüye dokunmuyor aracı kurumlarda trade için günlükçülerle mücadele ediyor belli tahtalarda ,
son kararı 16.00 totoş vermeye başlar piyasada.
Yer İmleri