Burada önemli olan grafiðin gösterdiði potansiyele, noktasý noktasýna uymaya çalýþmamak, hedefleri küçük tutup yeterince hýzlý olmak gerekiyor, eðer yeterince hýzlý iþlem yapýp emir gönderebileceðiniz bir paneliniz yoksa çok riskli ve yetiþemezsiniz.
Piyasanýn çok hýzlý ve büyük hareketlerinden sonra bu tip denge bulma arayýþlarýnda bu moda giriyorum. Diðer hesabýmda ise robotu aktif tutuyorum.
Önemli olan frekansý kaçýrmamak ve ýsýnan beyninizin size korku salarak stratejinize ters hareket yapmasýna izin vermemek.
Þu an bunu yazarken 130 ve 104 civarýndan açtýðým shortlarýmýn yarýsýný 060 civarýndan realize etmiþ olduklarýmý 111 civarýndan tekrar short alýp kanalýn yükselen açýsýndan dolayý 120 civarýna revize olan dirençte 130 civarýndan stop olmak üzere 11090 seviyesinden tüm pozisyonu flat yapmak üzere bekliyorum, muhtemelen stop olabilirim
Son düzenleme : ZerK; 07-08-2024 saat: 16:18. Sebep: imla
ilk denemede stop olmadým þu an 132 ortalama tüm pozisyon flat
Gusholder Haber Bülteni
@gusholderhaber
Yargýtay kararlarýna göre hakaret sayýlmayan kelimeler:
Hýyar
Karaktersiz
Ahlaksýz
Dingil
Allah belaný versin
Dönek
Embesil
Tedavi edilmen gerekir
Terbiyesiz
Þizofren
Dinsiz
Fýrfýr
Gevþek oðlu gevþek
Ýmansýz
Çingene
Hanzo
Zibidi
Terbiyesiz
Defol
Bunak
Gýcýk
Yalaka
Düzenbaz
(Avukat Kerim Bahadýr Þeker)
yönetine ve üyelere duyurulur![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
111 ile 138 arasý gitgeller olacaktýr 158 seviyesini bile bulabilir stabilite oluþtuðunda 1103x seviyesi için short kovalýyor oalcaðým ilerleyen saatlerde
113 long 129 flat ilk git gel trade'i bitti, þu an 125 portföyün yarýsý short olasý 135 hareketinde diger yarýsý ile short olacaðým bunu yazarken kaçýrmazsam eðer![]()
Yer Ýmleri