Originally Posted by ZerK Allah beni nasýl biliyorsa öyle yapsýn 160 ortalama long 175 cover yazmayacam dedim tutamýyorum kendimi kader gayrete aþýktýr...
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Originally Posted by EMLAK kader gayrete aþýktýr... Sayýn EMLAK siz eski enorthon musunuz ?
Originally Posted by ZerK Sayýn EMLAK siz eski enorthon musunuz ? forumdan biri olarak mý..
Originally Posted by EMLAK forumdan biri olarak mý.. evet 2000-2017 li yýllardan eski hisse.net ' veya voborsa.com'dan nick olarak "enorthon"
Originally Posted by ZerK evet 2000-2017 li yýllardan eski hisse.net ' veya voborsa.com'dan nick olarak "enorthon" hissenetten baþka yerde üyeliðim yok. bahsettiðin kiþi deðilim.
Þu kocaman dünya da cuma dan beri en temiz dayak bizim biricik bist imize atýldý diye düþünüyorum. Kavga edenleri izlerken dayak yiyen gariban gibi
Originally Posted by bahriyeli Mollalar düðmeye baþmaktan vazgeçtiler muhtemelen Bunlarda safi rüzgar meydan boþ menzil müsaitken Bu arada Bozkurt bi cisim yaklaþýyor deyip inzivaya çekilmiþ ,sayfayýda da kapatacam filan diyor suyun altý eyi gelmedi ona Napim bugün zopa beklerken herif ödüllendirince þaþkýn ördek gibi kala kaldým Býraktým vobu artýk para katlamýycam, bundan keyli hisse katlýycam
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Forum Rules
Yer Ýmleri