Hastane iþi var diye geceye pozsuz girmek istemiþtim. Kýsalardan 100-150 puan daha alýrmýþým, erken kapadým.
Þimdi ekran baþýna geçtim. 12.420 üstüne attýðýný görürsem long açacaðým.
Þimdilik izleyelim.
Hastane iþi var diye geceye pozsuz girmek istemiþtim. Kýsalardan 100-150 puan daha alýrmýþým, erken kapadým.
Þimdi ekran baþýna geçtim. 12.420 üstüne attýðýný görürsem long açacaðým.
Þimdilik izleyelim.
tuik konusunda Alaattin Aktaþ'ýn son 3 günde yazdýðý yazýlarý okudum.
Adam 2022 senesinden, en son açýklanan fiyatlara göre, tüik'in ilan ettiði enflasyon oranlarýný uygulayarak, elde ettiði deðerleri paylaþmýþ. Tüik baþkaný da dün yaptýðý bigilendirmede, yazýya yönelik bir itiraz dile getiremedi. Bu yalan enflasyon oraný sebebi ile ücret karþýlýðý çalýþan tüm toplumun nasýl maðdur edildiði ortaya çýktý.
Yunanistan'da da istatistiklerde oynama yapýldý, ülke battý. Ama onlarýn abisi AB olduðu için kurtardý. Bizim kurtarýcýmýz da olmaz.
Bu yalan dolan hesabý yapanlar da elbet günü geldiðinde yargý önünde hesabýný verecektir. Ama olan asgari ücret ile çalýþana, emekliye vs oluyor. Ýnsanlar hakkettiklerinin çok altýnda bir gelir ile yaþam mücadelesi vermeye çalýþýyor. Sorduklarýnda imanlý adamlar bunlar oley!!!
Daha önceki diyanet iþ. baþ. özel hayatý-konforuyla-ailesiyle gündem olmamýþtý.
Bu baþkanýn, çok þeylere ,dolaylý olarak zarar veren ve sürekli gündem olan özel hayatý var.
Kýzýnýn lüks araba için yazdýðý hafif þiir( Bence yazacaksa,FÝLÝSTÝN ÝÇÝN YAZMALIYDI),Eþi ve kendisinin gündem olan yaþamý...Bu adam neden hala burada tutuluyor ki..
Nice mütevazi BAÞKAN adaylarý varken.Bu makamlarda yer alanlarýn, SÖYLEM -YAÞAMLARI paralel olmalýdýr.
az önce bir tane manavdan
5 tane þeftali
5 tane nektarin
10-12 tane küçük nektarin
5 domates
5 salatalýk
5 tane elma aldým
385 som yani 148 tl
bunu Türkiyede bir manavdan alsam
250 den aþaðý tutmaz
ve bu saydýklarýmýn çoðu burada zor yetiþen meyveler ona raðmen bu fiyat
bir halt olacaðý yok.
tofasý 305 liraya kadar çakmýþlar...
bu daha geçen hafta 350 lira deðilmiydi?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Avrupa borsalarý, Fransa'da genel seçimlerin ardýndan artan siyasi belirsizliðe raðmen güne yükseliþle baþladý.
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Yer Ýmleri