neyse dayu tengrilerinize iyi dua edin.. yoksam bu insanlığın sonu hiç iyiye gitmiyor..
deprem üstüne deprem oluyor ülkemizde.
22 senedir başımıza gelmeyen kalmadı.
özeliklen abkanın güclü imanı ve tokatçıya bu konuda güveniyorum..
haydi aslanlarım..
diyip ben film izlemeye gider..
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Başıboş köpekler yolda bir çocuğa saldırmış, bu sizin çocuğunuzda olabilir.
Bende hayvanseverim, iki kedim var, daha önceleri kuş ve balıkta besledim, üçbeş sene öncede Başıboş sokak köpeklerinin yavrularından birini sahiplenmiştim ama eğitimsiz olduğu için köpekler her zaman riskli hayvanlar, bir gün dolaştırırken mahallede komşunun karısına birden saldırdı, zor tutabildim daha sonra benim çocuğa da saldırınca evde köpek beslemeyi bıraktım.
Çok hızlı çoğalıyorlar kısırlaştırmak gerek
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
Bozkurt geçen gün eskişehirde başıboş dolaaşn adına insan denen yaratık durp dururken 50 ila 8ü yaş arasında kendi halinde insanlardan 5 tanesine bıçak sokuverdi ben herhangi bir akp şi vekilden itlaf edelim kelimesi duymadım
Ensarcılara air bir bir yurtta 50 ye yakın erkek çocuğuna tqciz ve tecavüz edildi. Ben bir akp li vekilin ağzından itlaf kelimesini duymadım
Gücünüz bu kendilerini savunamayan hayvanlara mı yetiyor
bir halt olacağı yok.
İnsan aklı karanlıkta hareket eden bir at gibidir.Eğer bir ışığa doğru gitmezse her türlü yola gidebilir.Herkesin bir DENİZ FENERİ olmalı..yoksa insanların saçmalığının -aptallığının sonu yok.Yani hayatta mutlaka bir MİHENK TAŞIN -ÖNDERİN olmalı..
Yoksa BELGRAT ORMANLARINDA agaca sarılıp enerji transferi yaparsın...Evrenden yardım istersin..şeytan çıkarmayı çok akılcı olarak görürsün..Bribirine karanlık odada ÇIPLAK SARILIP terapi yaptıklarını sanırsın...(bunların hepsi malum tayfanın yapıp basına malum olanlar)
Sonra karınca ile agacı : eşrefi mahlukat olan insan ile eşdeğer tutarsın.BUNU DA FARKLI BİR HALTMIŞ GİBİ-ENTEL AYAKLARINA ,ALAMETİ FARİKA GİBİ SUNARSIN..
MUVAZENEYİ KAYBEDERSİN..
Ağaçlar-otlar-hayvanlar hepsi önemli..ama hiyerarji ve önem sırasını karıştırmamak lazım..
İRRASYONEL zeminde kaymamak lazım.
Köyde köpek-eşşek ne istersen vardı..Yıllarca güvercin besledim..HAYVANSEVERLİK FARKLI..AMA yüzü parçalanmış bir çocuğun hayatı farklıdır.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri