Bear_Bull
@BearBull26
Recep Tayyip Erdoðan :
Hamas Siyasi Büro Baþkaný Ýsmail Heniye ye yönelik Tahran da gerçekleþtirilen kalleþ suikastý þiddetle kýnýyor ve lanetliyorum.
Bu suikast; Filistin Davasýný, Gazze nin þanlý direniþini ve Filistinli kardeþlerimizin haklý mücadelesini akamete uðratmaya, Filistinlilerin moralini bozmaya, onlarý sindirmeye yönelik bir alçaklýktýr.
Daha önce Þeyh Ahmed Yasin’e, Abdülaziz El Rantisi ye ve daha pek çok Gazzeli siyasi isme yapýlan menfur saldýrýlarýn amacý ne ise, Ýsmail Heniye kardeþime yönelik düzenlenen suikastýn amacý da odur; ancak siyonist barbarlýk bugüne kadar olduðu gibi emellerine yine ulaþamayacaktýr.
Ýslam dünyasýnýn daha güçlü duruþu ve insanlýðýn ittifakýyla inþallah Gazze deki zulüm ve soykýrým baþta olmak üzere Ýsrail in coðrafyamýzda estirdiði terör mutlaka son bulacak, bölgemiz ve dünyamýz huzura kavuþacaktýr.
Bunun için Türkiye olarak bütün yollarý denemeye, bütün kapýlarý zorlamaya ve Filistinli kardeþlerimizi tüm imkanlarýmýzla, tüm gücümüzle desteklemeye devam edeceðiz. 1967 sýnýrlarý temelinde, baþkenti Doðu Kudüs olan, özgür, egemen ve baðýmsýz Filistin Devleti’nin tesisi için çalýþmayý sürdüreceðiz.
Menfur saldýrý sonucu þehit olan kardeþim Ýsmail Heniye ye Allah tan rahmet; ailesine sabýr, Gazzeli ve Filistinli kardeþlerimiz ile Ýslam alemine baþsaðlýðý diliyorum.
bak kardeþim samimi yazýyorum...
her þeyi islama göre dine göre yorumluyorsunuz.. bu bir hata. bu bir morfin..
sizin oynadýðnýz santranç tahtasý kaç boyutlu bilmiyorum...
savaþ bir stratejidir !!! güçtür... bilimdir.. teknolojidir..
iman gücüyle.. islam için demiyorum hangi dinse.. yerdeki tozu kaldýramazsýn !!
ha bu zamana kadar ne yazmýþým ne olmuþ.. sebepler sonuçlar.. haklý çýkmýþým.
ki ben
savaþ stratejisi hakkýnda zerre bilgim yok)
durum yeterince açýk mý ?
açýk..
hala tek pencereden bakýyorsunuz ve algý yapýyorsnuz iþiniz bu.. misyonerlik.
býrakýn þu morfinli tutumu... yok beyin saðlýðýnýz içn diyom.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
SURÝYELÝLERE,siz savaþtan kaçtýnýz,dedik..Hakaret ediyoruz ve küçük görüyoruz.(gerçi durum böyle deðil..bir savaþ yok..REJÝM KENDÝ HALKINI KATLETMESÝ VAR)
Madem öyle GAZZENÝN çocuklarý ve %90 tüm ailesi öldürülmüþ mücahitlerden oluþan HAMASA,alkýþ tutmalýydýk..
evet milli mücadele veriyorlar vede hiç bir devletin bulaþmak istemediði ABD-ÝSRAÝL 2 lisine karþý..ölüm %99 iken..
Ama mesele baþka...
Din iþleri ile devlet iþlerini birbirine karýþtýrmamak lazým gelir. Alimler böyle söyler.
ya o kadar ergen tartýþmasý ki din üzerinden savaþ naralarý atmak.
cidden
sen þimdi burada islam diyon.. geber israil diyon.
yahudide kendi dini için yapýyor bunu ve katlediyor ..
baba bu iþ böyle olmaz..
ikinizin ne farký kalýyor ozaman
medeniyeti hayvanlar kurmadý kurmayacakta.. insanlar kuracak kurdu ve geliþtiriyor.
insan gözü ile bak.
geriye güçlü olan kazanýr kalýyor... imaný güçlü olan deðil
gayet basit dayu..
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
iyidir iyi Allah herkese iyilik versin.
geçen vade otobüsü aldýk.
bu vade palanene komple içinide döþesin , su depolarýnýda halletsin, bana ek masraf býrakmasýn.
benim vade bitimine 1 ay daha var.
bu vade sonu pay vadeliler için endex için olanlar çift aylarýn son günü. :wink:
Bear_Bull
@BearBull26
Yer Ýmleri