söyle sorsam Ýran'ý vuran füzeler hangi müslüman ülke sýnýrlarýndan ilerlemiþtir ve o müslüman ülke neden buna izin vermiþtir?
söyle sorsam Ýran'ý vuran füzeler hangi müslüman ülke sýnýrlarýndan ilerlemiþtir ve o müslüman ülke neden buna izin vermiþtir?
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
·
3d
1.Kesin olmayacak olanlarý söyleyeyim;
Yerel savaþ ve çatýþmalar kontrolden çýkmayacak. Batý ile Rusya, Batý ile Çin arasýnda bir 3. dünya savaþý çýkmayacak,
Nükleer silahlar kullanýlmayacak.
Ýran ya da Araplar Ýsraile savaþ açmayacaklar.Sadece söylenecekler.Kiyamete daha var
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
·
21sn
2. Kesin olacak planlar:
Ýsrail ve ABD katliam ve siyasi cinayetlerine devam edecek.
Ýran ve müttefikleri bol bol asýp keseceðiz edebiyatý yapýp, animasyon yayýnlayacak.
Arap ülkeleri gýkýný çýkarmayacak.
Bol bol yerel savaþ ve çatýþma olacak. Hiç biri kontrolden çýkmayacak.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
12.050 üstüne güçlü bir þekilde atak yaparsa bir tepki hareketi baþlayacak.
Buralarda oyalanmaya devamý halinde 11.900 kalesi düþer, 11.700 ler gelir.
Bu haber akýþý ile zaten orasý da tutunamaz. 11400-500 bölgesine iner vade gapýný kaparýz.
Ben þahsen, tercihimi 1.seçenekten yana, yani 12.050 üstüne atarak yukarý doðru mesafe almasýndan yana kullanacaðým.
Long pozisyon taþýmaya devam ediyorum. Maliyet yukarýlarda kaldý. Ekleme yapmak için aþaðý ihtimalini göz önünde bulunduruyorum.
Açtýðým pozlar beni baðlar, benim aklým bana ancak yetiyor.
Ýran Cumhurbaþkaný Mesud Pezeþkiyan, ülkesinin, Tahran'da Hamas Siyasi Büro Baþkaný Ýsmail Haniye'ye suikast düzenleyen "iþgalci teröristleri alçakça eylemlerinden dolayý piþman edeceðini" söyledi.
Ýki saat önce
Artýk boþ söylemlerden ziyade eylem yaparlarsa tehlike
Gerçek karþýlýktan bahsediyorum , yapabilir mi ..zor
bu tür hamasi söylemlere alýþtý dünya kamuoyu
Ýran cumhurbaþkanýný daða kaldýrsalar dað havasý iyi geldi kývamýndalar
her hal ve þartta zaten katalizörsüz borsayý bu geliþmeler negatif etkiler
Akþama Bizim Reiste devreye girip Salvolarsa ayýkla princin taþýný
ben hala iranýn kendi içi karýþýr diyorum..
önceki 4 devrim muhafýzý nokta atýþý gitti..
üstüne israile çok sert karþýlýk verilecekti savaþ ilaný gibi açýklamalar.. sonra fýsss oldu.
en son bu olay...
iran kepaze oldu.. millet ayaklanýr diyorum artýk.
zaten gelen dini lider doðru düzgün yürümekten aciz..
bence adam gidici... içerden de olabilir.
bakalým..
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Ýran hiçbirþey yapamaz. Ýranýn kendi halkýna karþý rejimi koruyacak örgütlenmesi ve diðer ülkelerde terör eylemi þeklinde saldýrýlar yaptýracaðý proxy leri var sadece. Ýran hava kuvvetlerinde uçar durumda savaþ uçaðý bile kaç tanedir belli deðil. Kendi CB larý düþtüðünde helikopterin yerini bulmaktan aciz bir ülke ama maalesef milyonlarca insanýný zalimce yönetmekte.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
iþte bir yere kadar....
halk fakirlikten kýrýlýyor.. tepede þatafatlar..
önceden en azýndan dünyada iran þöyle iran böyle algýsý vardý.
en azýndan iran halký öyle sanýyordu...
o algýnýn boþ olduðunu anladýlar..
önemli olan þeyde bu..
þimdi o büyük yalanýn hesabýný sormak için ellerine fýrsat geçti.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Böyle kadýnlar da var...Kadýn eþi ve çocuðuyla: MERSÝNDEN Tokata gidiyor..ve olayda EÞÝ ölüyor.
Sosyal medyadaki tartýþmadan dolayý.
https://www.milliyet.com.tr/gundem/m...-bitti-7163352
Abi,insan gerektiðinde her türlü fedakarlýðý yaparda...Sosyal medyada 2 sataþma için yapýlacak iþ mi?
verdiðin bedelin bir anlamý olmalý....
TEZ KONUSU.ailece TOKATA gitmiþler..Kimse dememiþ mi: biz ne yapýyoruz diye..Haydi bazen birisinin basireti baðlanýr da..diðerleri nasýl mutabýk olmuþlar.
Yer Ýmleri