hisselerle uykuya devam.. çuvaliçi moddan... kulaküstü moda geçtim.. en az 10 ay uyuyacaðým .. portfoyde 7 hisseden 3 ü bugün TL bazý da kâra geçti.. hayýrlýsý kýsmet..ytd..
hisselerle uykuya devam.. çuvaliçi moddan... kulaküstü moda geçtim.. en az 10 ay uyuyacaðým .. portfoyde 7 hisseden 3 ü bugün TL bazý da kâra geçti.. hayýrlýsý kýsmet..ytd..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
ekþi de þöyle bir yoruma denk geldim
""adli tatil içerinde, duruþmasýna 20 gün kala 40 yýl ile yargýlanan bir kiþinin serbest býrakýlmasý ancak bizim ülkemizde görülür.""
Seçil Erzan da ardýndan gelecektir diye düþünüyorum. Bence çok önemli bir haber idi ondan buraya taþýdým.
Megap konkordato ilan etmiþ
Kadýn kara para ile mücadele de simge haline gelmiþ idi. Kara para ile mücadele yurtdýþý yatýrým için resyonel makro ekonomik kararlar/uygulamalar dönemine geçilmesi falan filan idi iþte hatýrla. Hatta siyasette iki grubun çekiþmesi iþte falan. Þimdi serbest kaldýðýna göre kaldýðýmýz yerden nas nus 100.000 dolara vatandaþlýk gel gelll uygulamalarýna mý geçiliyor manasýnda dikkate aldýðým bir haber idi. Anladýðým kadarý ile borsacýlar arasýnda pek dikkate alýnmamýþ. Tamda bugün borsa ya diplerden alým geldi. Acaba ufukda yine bir faiz indirimi buna baðlý olarak da dolar rallisi bol ve ucuz para kredi musluklarý falan mý geliyor dedirtti bana bi ufakdan.
Akbank da ne var arkadaþ.... Diðer bankalar a göre iki adým hep daha önde.... acaba Araplar a mý satýlýyor....
Yer Ýmleri