Kurun baskýsýndan yabancý gözden çýkarmýþ froto yu herhalde…
Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kurun baskýsýndan yabancý gözden çýkarmýþ froto yu herhalde…
Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Bu sefer canýmýzý fena yaktý.. Ama sigortalardan buraya geçiþ yaptým. Bakalým ne olacak.
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hisse bilmem kaç yýldýr pazartesi günü yaptýðý gibi bollinger alt bandýn altýna sarkmamýþ. Senin o baktýðýn 82 dibi ile artýk bundan sonraki 82 bir deðil. Gerçekten aklýmdakileri burada yazmak istemiyorum...
Ýnsider bir þey yoksa biriktirecek olanlarýn bile bir durulma beklemesi lazým bana göre.
Anlatmaya çalýþtým takas falan da fecaat uzun zamandýr takip ederim hiç böyle bir satýþ yememiþti.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Petrolün yükselmesi üretim yapan sanayi þirketlerini bir tur daha vuracak sanýrým, 3 aylýk bilançolara yansýdý mý bilmiyorum, sanýrým 6 aylýk bilançolarda görülecek etkisi (yanlýþým varsa düzeltin).
Hisse'nin düþüþü durdurulamýyor! Herhalde konkordato ilan ettiler...
Geçen haftanýn haberi, google,a msci froto yazýn çýkar :
,,,Küresel endeks saðlayýcýlarýndan MSCI, 29 Mayýs 2026 kapanýþý sonrasý geçerli olacak endeks revizyonlarýný duyurdu. Açýklanan deðiþikliklere göre, MSCI Türkiye Standard Endeksine yeni bir þirket dahil edilmezken, Ford Otomotiv Sanayi (#FROTO) endeksten çýkarýldý.,,,
Yer Ýmleri